Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Zwaluw Repox vult ook grote houtreparaties

Door houtrot aangetaste constructies zijn in één bewerking te herstellen met Zwaluw Repox. Dit overschilderbare houtherstelsysteem van Den Braven is geschikt voor alle type houtreparaties van 10 mm tot 20 cm groot en volumes tot zowat 1,5 l inhoud zijn geen probleem. Het systeem op basis van tweecomponenten-epoxyhars is oplosmiddelvrij en krimpt niet. Het is blijvend elastisch en met de speciale mengtuit gelijk uit de koker te verwerken.

Plaatmateriaal

Den Braven heeft een handige actieverpakking waarmee professionals over alle benodigdheden beschikken om direct met Zwaluw Repox aan de slag te gaan. De actieverpakking bestaat uit twee kokers houtreparatie, vier nozzles en een plamuurmes. Hiermee kunnen schilders en aannemers starten met het in één bewerking herstellen van aangetaste kozijnen, ramen, deuren, trappen en (gevel)aftimmeringen. Het houtreparatiesysteem is geschikt voor zowel nieuw als bestaand hout en plaatmateriaal als spaanplaat, meubelplaat en multiplex. Het is ook goed te gebruiken voor het aanbrengen van scharnieren, vensters en deuren.

Overschilderbaar

Zwaluw Repox kan gebruikt worden voor herstellingen van door houtrot aangetaste constructies die zich zowel binnen als buiten bevinden. Het materiaal is beige van kleur en is het hele jaar door te verwerken, ook zonder primer. Het is na 4 tot 6 uur schuurbaar en na 6 uur overschilderbaar. Het is krimpvrij en heeft een hoog standvermogen. Daarnaast is het ongevoelig voor vocht en heeft het een zeer beperkte geur.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

PWC maakt vergelijkende studie energieprijzen

PWC maakt vergelijkende studie energieprijzen

In gezamenlijke opdracht van de vier energieregulatoren, voerde PricewaterhouseCoopers (PWC) een vergelijkende studie uit naar de elektriciteits- en aardgasprijzen in België en de ons omringende landen (Duitsland, Frankrijk, Nederland en[…]

27/05/2022 | ElektriciteitActueel
Geen nieuwe vergunning voor oppompen grondwater in Heers

Geen nieuwe vergunning voor oppompen grondwater in Heers

Vlaamse scholen kunnen besparen dankzij energieprestatiecontracten

Vlaamse scholen kunnen besparen dankzij energieprestatiecontracten

Nieuwe schoolgebouwen gepland in Jette

Nieuwe schoolgebouwen gepland in Jette