Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Zwaluw Repox vult ook grote houtreparaties

Door houtrot aangetaste constructies zijn in één bewerking te herstellen met Zwaluw Repox. Dit overschilderbare houtherstelsysteem van Den Braven is geschikt voor alle type houtreparaties van 10 mm tot 20 cm groot en volumes tot zowat 1,5 l inhoud zijn geen probleem. Het systeem op basis van tweecomponenten-epoxyhars is oplosmiddelvrij en krimpt niet. Het is blijvend elastisch en met de speciale mengtuit gelijk uit de koker te verwerken.

Plaatmateriaal

Den Braven heeft een handige actieverpakking waarmee professionals over alle benodigdheden beschikken om direct met Zwaluw Repox aan de slag te gaan. De actieverpakking bestaat uit twee kokers houtreparatie, vier nozzles en een plamuurmes. Hiermee kunnen schilders en aannemers starten met het in één bewerking herstellen van aangetaste kozijnen, ramen, deuren, trappen en (gevel)aftimmeringen. Het houtreparatiesysteem is geschikt voor zowel nieuw als bestaand hout en plaatmateriaal als spaanplaat, meubelplaat en multiplex. Het is ook goed te gebruiken voor het aanbrengen van scharnieren, vensters en deuren.

Overschilderbaar

Zwaluw Repox kan gebruikt worden voor herstellingen van door houtrot aangetaste constructies die zich zowel binnen als buiten bevinden. Het materiaal is beige van kleur en is het hele jaar door te verwerken, ook zonder primer. Het is na 4 tot 6 uur schuurbaar en na 6 uur overschilderbaar. Het is krimpvrij en heeft een hoog standvermogen. Daarnaast is het ongevoelig voor vocht en heeft het een zeer beperkte geur.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Hasselt biedt 3.000 gezinnen complete renovatiehulp op maat

Hasselt biedt 3.000 gezinnen complete renovatiehulp op maat

De stad Hasselt gaat meer dan 3.000 gezinnen persoonlijk begeleiden in het verduurzamen van hun woning. De campagne startmetrenoveren.be omvat een complete aanpak op maat, van analyse tot werken, op een schaalgrootte die nog niet eerder werd[…]

Consortium gekozen voor bouw nieuw VRT-hoofdkwartier

Consortium gekozen voor bouw nieuw VRT-hoofdkwartier

Aquafin bouwt duurzame campus in Aarstelaar

Aquafin bouwt duurzame campus in Aarstelaar

West-Vlaanderen plant aanleg vijf fietspaden

West-Vlaanderen plant aanleg vijf fietspaden