Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Zwaluw Repox vult ook grote houtreparaties

Door houtrot aangetaste constructies zijn in één bewerking te herstellen met Zwaluw Repox. Dit overschilderbare houtherstelsysteem van Den Braven is geschikt voor alle type houtreparaties van 10 mm tot 20 cm groot en volumes tot zowat 1,5 l inhoud zijn geen probleem. Het systeem op basis van tweecomponenten-epoxyhars is oplosmiddelvrij en krimpt niet. Het is blijvend elastisch en met de speciale mengtuit gelijk uit de koker te verwerken.

Plaatmateriaal

Den Braven heeft een handige actieverpakking waarmee professionals over alle benodigdheden beschikken om direct met Zwaluw Repox aan de slag te gaan. De actieverpakking bestaat uit twee kokers houtreparatie, vier nozzles en een plamuurmes. Hiermee kunnen schilders en aannemers starten met het in één bewerking herstellen van aangetaste kozijnen, ramen, deuren, trappen en (gevel)aftimmeringen. Het houtreparatiesysteem is geschikt voor zowel nieuw als bestaand hout en plaatmateriaal als spaanplaat, meubelplaat en multiplex. Het is ook goed te gebruiken voor het aanbrengen van scharnieren, vensters en deuren.

Overschilderbaar

Zwaluw Repox kan gebruikt worden voor herstellingen van door houtrot aangetaste constructies die zich zowel binnen als buiten bevinden. Het materiaal is beige van kleur en is het hele jaar door te verwerken, ook zonder primer. Het is na 4 tot 6 uur schuurbaar en na 6 uur overschilderbaar. Het is krimpvrij en heeft een hoog standvermogen. Daarnaast is het ongevoelig voor vocht en heeft het een zeer beperkte geur.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Nelissen Steenfabrieken viert 100ste verjaardag

Nelissen Steenfabrieken viert 100ste verjaardag

Nelissen Steenfabrieken uit Lanaken viert dit jaar zijn 100ste verjaardag. Het bedrijf ruilt het traditionele feestgedruis echter in voor een grootschalige solidariteitsactie. Het team van Nelissen doorkruist de komende weken het hele land onder[…]

SPIE Belgium wint award voor jongerenintegratie

SPIE Belgium wint award voor jongerenintegratie

Architecturale dialoog tussen industrieel verleden en toekomst

Architecturale dialoog tussen industrieel verleden en toekomst

BMP overhandigt memorandum aan minister Matthias Diependaele

BMP overhandigt memorandum aan minister Matthias Diependaele