Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Zesde outdoorkarting Bouwunie Limburg Dakwerkers

Gerelateerde onderwerpen :

Zesde outdoorkarting Bouwunie Limburg Dakwerkers

Een 200-tal Limburgse dakwerkers en partners namen het in drie spannende wedstrijdsessies tegen elkaar op tijdens het kartingevent dat Bouwunie Limburg dakwerkers op vrijdag 11 september voor de zesde keer organiseerde op het grote outdoorkartingcircuit in Genk. De snelste zeven deelnemers uit elke sessie zorgden vervolgens voor een sensationele finale.

Nieuw dit jaar was de VIP-lounge voor zaakvoerders en partners. Onder de aanwezige zaakvoerders aldaar verlootte Mapei een ballonvaart, die gewonnen werd door Kurt Wouters van W&K dakwerken uit Peer.

Bouwmaterialen Verheyen uit Maasmechelen zorgde net als ieder jaar voor de prijzen. Op de foto zie je vanaf links Ellen Beaujean van Dakwerken Leon Peters die de prijs in ontvangst nam voor Sarah Custers (snelste dame), Hendrik Smeets van dakwerken Vincent Thijs uit Dilsen-Stokkem (tweede plaats), Andre Baetens van Dakwerken Patrick Meers uit Bilzen (pechvogel - traagste karter), Tom Desair van Zolderse dakprojecten (eerste plaats), Kristof Thijs van dakwerken Vincent Thijs uit Dilsen-Stokkem (derde plaats), Bas Van­elderen van Truck Trading Limburg uit Houthalen (snelste partner), Erik Broekhoven (voorzitter van Bouwunie Limburg dakwerkers) en Raf Verheyen van Bouwmaterialen Verheyen.

Na de prijsuitreiking zorgde een bandje met live-muziek voor de juiste sfeer om nog rustig na te keuvelen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Eén op de vijf bouwbedrijven is nog 100% actief

Eén op de vijf bouwbedrijven is nog 100% actief

Uit een pas uitgevoerde enquête van de Confederatie Bouw waaraan 806 bedrijven deelnamen, blijkt dat slechts 18% van de bouwondernemingen nog volledig aan de slag is. 38% is nog gedeeltelijk actief, 44% van de bouwondernemingen is[…]

Bouwunie vindt premie voor werkenden een goed idee

Bouwunie vindt premie voor werkenden een goed idee

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Meer artikels