Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

ZABO: Zagen en boren in beton: al 40 jaar!

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
ZABO: Zagen en boren in beton: al 40 jaar!

In 1982 werd ZABO opgericht door Arnold Clinckemaillie. Hij startte met slechts enkele machines. Door de stijgende vraag naar specialisten binnen de sector, bleef het bedrijf groeien.

Op jonge leeftijd kwam zoon David mee in het bedrijf werken en hij nam in 1999 de dagelijkse leiding van ZABO over. Onder zijn vleugels werd ZABO verder uitgebouwd, met nieuwe specialisaties als resultaat.

Als eerste bedrijf van de industriezone Pottelberg, verhuisde Zabo naar de Doenaertstraat. ZABO beschikt er over een gebouw van 3000 m², met burelen, magazijn, een eigen werkplaats en standplaatsen voor de bedrijfsvoertuigen. Intussen groeide ZABO uit tot een KMO met 40 medewerkers.In 2001 behaalde ZABO voor de eerste maal het VCA-certificaat. Dit impliceert dat iedereen een veiligheidscursus en de nodige opleidingen volgde en dat wij dagelijks instaan voor de veiligheid van al onze medewerkers.

Reeds meerdere jaren mogen we zeggen dat naast boren en zagen van beton, ook alle oppervlaktebewerkingen van beton tot onze core business behoren. Wij beschikken over een modern machinepark met een grote diversiteit aan machines.

In 2022 zijn wij gestart met ‘ZABO Academy’. Aangezien onze ‘stiel’ niet in school wordt aangeleerd kwam het idee om het ‘in-house’ te organiseren. Wij zorgen voor een op maat gemaakt leeraanbod en werken stap voor stap: ‘Van Junior tot Professional’.

Om ZABO naar het 50-jarig bestaan te loodsen blijven wij steeds investeren in een up-to-date machinepark en zijn wij steeds op zoek naar innovaties binnen onze sector. Zo zetten wij in op tevredenheid van onze mensen én onze klanten.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vlaams Betonakkoord in de maak

Vlaams Betonakkoord in de maak

De bouwsector steunt een Vlaams Betonakkoord om circulair en groen beton een boost te geven. De bedoeling is in te zetten op het vergroenen en verduurzamen van beton als bouwmateriaal van de toekomst voor de meest uiteenlopende toepassingen.[…]

25/05/2022 | ActueelLeefmilieu Brussel
Bosch Beton full-service partner in de GWW

Publireportage

Bosch Beton full-service partner in de GWW

Megaproject voor familiebedrijf Jos Eerdekens Betonvloeren

Megaproject voor familiebedrijf Jos Eerdekens Betonvloeren

JNS Betonboringen wil uitbreiden

JNS Betonboringen wil uitbreiden

Meer artikels