Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

XVde Student's Glass Award

Om de uitwisseling tussen de glasindustrie en de academische wereld te bevorderen, bekroont de Student's Glass Award sinds 1999 eindwerken die de architecturale waarde van glas expliciet op een originele of rationele manier benadrukken of die bijdragen tot een betere kennis van glas in zijn architecturale toepassingen. Deze award, een initiatief van het Verbond van de Glasindustrie (VGI), richt zich tot studenten van Belgische universiteiten, faculteiten en hogescholen Burgerlijk Ingenieur, Industrieel Ingenieur, Architectuur en Interieurarchitectuur.

De nieuwe editie van de Student's Glass Award staat open voor eindwerken van de academiejaren 2013-'14 en 2014-'15. Deelname is gratis, maar belangstellenden moeten zich wel inschrijven tegen 31 juli. De jury kent 2.500 ' aan prijzen toe aan het of de bekroonde eindejaarswerk(en). De bekendmaking en uitreiking van de prijzen vindt plaats op 16 oktober ter gelegenheid van het XVIde Congres van de Vlakglasverwerkers bij Pittsburgh Corning Europe in Tessenderlo, wereldleider in de productie van cellulair glas.

Voor meer details kan je terecht op www.vgi-fiv.be (klik door op Verbond en Student's Glass Award), tel. 02 542 61 20 en info@vgi-fiv.be.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Hasselt biedt 3.000 gezinnen complete renovatiehulp op maat

Hasselt biedt 3.000 gezinnen complete renovatiehulp op maat

De stad Hasselt gaat meer dan 3.000 gezinnen persoonlijk begeleiden in het verduurzamen van hun woning. De campagne startmetrenoveren.be omvat een complete aanpak op maat, van analyse tot werken, op een schaalgrootte die nog niet eerder werd[…]

Consortium gekozen voor bouw nieuw VRT-hoofdkwartier

Consortium gekozen voor bouw nieuw VRT-hoofdkwartier

Aquafin bouwt duurzame campus in Aarstelaar

Aquafin bouwt duurzame campus in Aarstelaar

West-Vlaanderen plant aanleg vijf fietspaden

West-Vlaanderen plant aanleg vijf fietspaden