Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Wouter Coucke vervoegt directie bouwgroep Camino

Gerelateerde onderwerpen :

,
Wouter Coucke vervoegt directie bouwgroep Camino

Wouter Coucke

Het directieteam van de familiale bouwgroep Camino, met hoofdkantoor in Drongen, wordt versterkt met de 47-jarige handelsingenieur Wouter Coucke.
Wouter Coucke heeft een MBA in International management, een postgraduaat in vastgoedkunde en een bijkomende licentie in fiscaliteit. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in vastgoedontwikkeling.
 
Tot voor kort werkte hij als directeur Acquisition & Development bij projectontwikkelaar Matexi uit Waregem. Daarvoor was hij meer dan twaalf jaar aan de slag bij Vanhaerents - vandaag CAAAP, de projectontwikkelaar van Artes Group - als directeur Real Estate Development.
 
Volgens Joost Callens, CEO van Camino Group, wordt het acquisitie- en ontwikkelingsbeleid voor de groep steeds complexer. De onderneming heeft ambities op het vlak van stadsontwikkeling, de verdere ontwikkeling van Durabrik Publieke Samenwerking (DPS), de uitbouw van Istoir, de groei in Wallonië, enz.
 
“Daardoor is het nodig is om de taakverdeling in het directieteam te herzien zodat elke directeur vol in zijn kracht kan staan voor zijn verantwoordelijkheidsgebieden. Wouter's kennis over de stedenbouwkundige en financiële aspecten van projectontwikkeling zal voor het volledige management van de groep een toegevoegde waarde betekenen", aldus Joost Callens. 
 
Wouter Coucke heeft tijdens zijn carrière ook heel wat ervaring opgedaan in de uitbouw van een strategisch duurzaamheidsbeleid.
"Omdat we van Camino Group een B-Corp-organisatie willen maken, gaan we ook onze standaarden inzake duurzaamheid, transparantie en ethiek op een nog hoger niveau brengen. Ook hierin betekent Wouter een grote toegevoegde waarde voor het directieteam", besluit Joost Callens.
Claudia en Joost Callens.
 
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Groep Huyzentruyt lanceert bedrijfsobligaties voor Belgische en Poolse vastgoedprojecten

Groep Huyzentruyt lanceert bedrijfsobligaties voor Belgische en Poolse vastgoedprojecten

Groep Huyzentruyt lanceert bedrijfsobligaties waarbij beleggers kunnen investeren in Belgische en Poolse residentiële woonprojecten. De projectontwikkelaar wil op die manier 8 miljoen € vers kapitaal ophalen. De minimum inleg bedraagt[…]

Groep Van Roey neemt Alfa uit Lokeren over

Groep Van Roey neemt Alfa uit Lokeren over

APK Group neemt J. Daniëls over

APK Group neemt J. Daniëls over

Bruno Humblet wordt CEO Deceuninck

Bruno Humblet wordt CEO Deceuninck

Meer artikels