Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Woodstoxx start Woodconstruxx

Gerelateerde onderwerpen :

Woodstoxx is na negen jaar klaar om een nieuw hoofdstuk aan het verhaal te breien. Met de start van Woodconstruxx voegt een nieuw bedrijf zich bij de groep. Woodconstruxx brengt maatwerk in houten constructies en bijgebouwen. Dat kan volgens het ontwerp van de klant of onder de merknaam Unicus, waarbij de eigen designers zich aan het tekenen zetten. De merknaam is een knipoog naar de West-Vlaamse roots van het bedrijf. Wie met een West-Vlaamse tongval snel 'uniek huis' zegt, is meteen mee. De officiële opening van de nieuwe showroom vond plaats op 14 juli in Menen. Net als Woodstoxx en Woodproduxx moet Woodconstruxx uitgroeien tot een bloeiend bedrijf waarbij de input van medewerkers, lokale tewerkstelling en duurzaamheid centraal staan.

Woodstoxx werd negen jaar geleden opgericht door Gregory Minne en Robbert Desmet en levert en plaatst houten vloeren, wand- en gevelbekleding. Enkele jaren later volgde de lancering van Woodproduxx die houten vloeren op maat produceert onder de merknaam Belgiqa.

Bijgebouwen

Daarbij komt nu Woodconstruxx dat zich specialiseert in de realisatie van houten bijgebouwen. 'Het vakantiegevoel in eigen tuin staat hierbij centraal. We proberen telkens origineel uit de hoek te komen met een design dat volledig af is. We pinnen ons niet vast op een bepaalde stijl en maken zowel landelijke als hedendaagse ontwerpen. We tekenen en hertekenen tot de klant volledig tevreden is over het ontwerp', aldus Koen Leemans, zaakvoerder van Woodconstruxx.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Inschrijven voor de Staalbouwwedstrijd kan nog tot 30 september

Inschrijven voor de Staalbouwwedstrijd kan nog tot 30 september

Voor de 23ste editie van de Staalbouwwedstrijd van sectororganisatie Infosteel wordt de jaarlijkse succesformule voortgezet. Het doel van de wedstrijd is om projecten met opmerkelijke staalconstructies onder de aandacht te brengen van alle[…]

Federaties F.E.E. en Techlink fusioneren

Federaties F.E.E. en Techlink fusioneren

Gimv wil groep van installatiebedrijven uitbouwen

Gimv wil groep van installatiebedrijven uitbouwen

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Meer artikels