Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

West-Vlaamse Confederatie organiseert ­oldtimerrit

Gerelateerde onderwerpen :

De Confederatie Bouw West-Vlaanderen pakt op zondagnamiddag 29 mei uit met een nieuw evenement: de Finibrations Classic Oldtimerrun. Deze oldtimerrit brengt de deelnemers langs een traject van zowat 125 km doorheen de Westhoek. Elke deelnemer legt het parcours af op eigen tempo a.d.h.v. een roadbook met de klassieke 'bolletje-pijl'- indicatie.

De deelenemers starten om 11.30 u. aan de kantoren van de Confederatie Bouw in Kortrijk met een broodjeslunch en daarna leggen de wagens afzonderlijk en op eigen tempo het parcours af. Langs het parcours zorgt de Confederatie Bouw uiteraard voor één of meer verfrissende stops en we sluiten af met een gezellige aperitief en barbecue in de B'aula in Kortrijk. Deelnemende wagens moeten minstens 25 jaar oud zijn.

Avondbarbecue

Wie niet over een oldtimer beschikt, kan inschrijven voor de avondbarbecue zonder deel te nemen aan de rally. Tijdens de barbecue kan men op de parking de deelnemende wagens bewonderen en gezellig bijpraten met collega's. Alle informatie en een inschrijvingsformulier vind je terug op www.confederatiebouw.be/westvlaanderen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Het ondernemersvertrouwen van bouwbedrijven zakte in het eerste kwartaal van 2022 naar 98,5, dat is een flink stuk onder de gezonde grens van 100. Negen op de tien bouwbedrijven maken zich ernstig zorgen over de economische situatie. Dat blijkt[…]

Hoge kosten doen kmo’s vrezen voor rendabiliteit

Hoge kosten doen kmo’s vrezen voor rendabiliteit

Elektrobedrijven teleurgesteld in federaal energieakkoord

Elektrobedrijven teleurgesteld in federaal energieakkoord

Vlaamse ondernemers vrezen voor recessie

Vlaamse ondernemers vrezen voor recessie

Meer artikels