Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

West-Vlaamse Confederatie organiseert ­oldtimerrit

Gerelateerde onderwerpen :

De Confederatie Bouw West-Vlaanderen pakt op zondagnamiddag 29 mei uit met een nieuw evenement: de Finibrations Classic Oldtimerrun. Deze oldtimerrit brengt de deelnemers langs een traject van zowat 125 km doorheen de Westhoek. Elke deelnemer legt het parcours af op eigen tempo a.d.h.v. een roadbook met de klassieke 'bolletje-pijl'- indicatie.

De deelenemers starten om 11.30 u. aan de kantoren van de Confederatie Bouw in Kortrijk met een broodjeslunch en daarna leggen de wagens afzonderlijk en op eigen tempo het parcours af. Langs het parcours zorgt de Confederatie Bouw uiteraard voor één of meer verfrissende stops en we sluiten af met een gezellige aperitief en barbecue in de B'aula in Kortrijk. Deelnemende wagens moeten minstens 25 jaar oud zijn.

Avondbarbecue

Wie niet over een oldtimer beschikt, kan inschrijven voor de avondbarbecue zonder deel te nemen aan de rally. Tijdens de barbecue kan men op de parking de deelnemende wagens bewonderen en gezellig bijpraten met collega's. Alle informatie en een inschrijvingsformulier vind je terug op www.confederatiebouw.be/westvlaanderen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Gents Vastgoedevent wordt Real.Gent

Gents Vastgoedevent wordt Real.Gent

Real.Gent is de nieuwe naam voor het Vastgoedevent. Voor de dertiende editie werd in Gent opnieuw een nieuwe locatie gevonden: het ICC.  Real.Gent is het vastgoedplatform bij uitstek voor de stad Gent en de provincie Oost-Vlaanderen. Het[…]

15/11/2019 | MobiliteitProjecten
Wienerberger wint eerste Ufemat-prijs voor duurzame verpakking

Wienerberger wint eerste Ufemat-prijs voor duurzame verpakking

Kwaliteitslabel voor rookgasafvoerkanalen

Kwaliteitslabel voor rookgasafvoerkanalen

Loïc De Roo en Marion Goeteyn winnen studieprijs van de BBG

Loïc De Roo en Marion Goeteyn winnen studieprijs van de BBG

Meer artikels