Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Werkkleding: eerst testen, dan huren

Gerelateerde onderwerpen :

Werkkleding: eerst testen, dan huren

Het beheer van de werkkleding van medewerkers kan al eens voor te veel rompslomp zorgen. Wie daar zijn kostbare tijd niet aan wil besteden, maar er tegelijkertijd toch wel zeker wil van zijn dat iedereen in het bedrijf comfortabel en representatief gekleed zijn job doet, kan terecht bij een textieldienstverlener als MEWA. Bij dit bedrijf kan je eerst testen hoe hun systeem een belangrijke meerwaarde op de werkvloer creëert.

Twee collecties, tien producten, twaalf weken. Meer is er volgens MEWA niet nodig om gebruikers te overtuigen van de robuuste, comfortabele kwaliteit van de werkkleding die ze aanbieden in een full-serviceverhuursysteem. Textielmanagement omvat het ophalen, wassen, herstellen of vervangen, en weer terugbrengen van de werkkleding in een vooraf afgesproken frequentie. Elke medewerker krijgt voldoende outfits ter beschikking, zodat hij  (of zij, want MEWA heeft ook collecties voor vrouwelijke medewerkers)  nooit zonder schone werkkleding komt te zitten.

Volgens het soort werk, de weersomstandigheden in het seizoen en de plek van waar iedere individuele werknemer zich het best in voelt, wordt gekozen voor een bepaalde collectie en voor bepaalde kledingstukken. Zo zal de ene liever een combinatie broek en vest dragen, terwijl de andere eerder zal gaan voor een bretelbroek met T-shirt. Of bij de warme temperaturen van de zomer voelen medewerkers zich bij het uitvoeren van buitenwerk wellicht comfortabeler in een bermuda. Aan de slag in een kil atelier? Dan is bijvoorbeeld een vest in softshell een goed idee.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Avant Machinery importeert landbouwtractoren van Yanmar

Avant Machinery importeert landbouwtractoren van Yanmar

Avant Machinery is sinds kort de invoerder van de compacte Japanse tractoren van Yanmar. Avant Machinery is vooral bekend als invoerder van de Finse Avant-knikladers. Avant is wereldwijd één van de populairste merken inzake[…]

12/07/2019 |
Van Haut focust op Sany-graafmachines in Libramont

Libramont

Van Haut focust op Sany-graafmachines in Libramont

Toyota test automatisch rijden op openbare weg in Brussel

Toyota test automatisch rijden op openbare weg in Brussel

Materieelverkoop stagneert na recordjaar

Materieelverkoop stagneert na recordjaar

Meer artikels