Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Werkkleding: eerst testen, dan huren

Gerelateerde onderwerpen :

Werkkleding: eerst testen, dan huren

Het beheer van de werkkleding van medewerkers kan al eens voor te veel rompslomp zorgen. Wie daar zijn kostbare tijd niet aan wil besteden, maar er tegelijkertijd toch wel zeker wil van zijn dat iedereen in het bedrijf comfortabel en representatief gekleed zijn job doet, kan terecht bij een textieldienstverlener als MEWA. Bij dit bedrijf kan je eerst testen hoe hun systeem een belangrijke meerwaarde op de werkvloer creëert.

Twee collecties, tien producten, twaalf weken. Meer is er volgens MEWA niet nodig om gebruikers te overtuigen van de robuuste, comfortabele kwaliteit van de werkkleding die ze aanbieden in een full-serviceverhuursysteem. Textielmanagement omvat het ophalen, wassen, herstellen of vervangen, en weer terugbrengen van de werkkleding in een vooraf afgesproken frequentie. Elke medewerker krijgt voldoende outfits ter beschikking, zodat hij  (of zij, want MEWA heeft ook collecties voor vrouwelijke medewerkers)  nooit zonder schone werkkleding komt te zitten.

Volgens het soort werk, de weersomstandigheden in het seizoen en de plek van waar iedere individuele werknemer zich het best in voelt, wordt gekozen voor een bepaalde collectie en voor bepaalde kledingstukken. Zo zal de ene liever een combinatie broek en vest dragen, terwijl de andere eerder zal gaan voor een bretelbroek met T-shirt. Of bij de warme temperaturen van de zomer voelen medewerkers zich bij het uitvoeren van buitenwerk wellicht comfortabeler in een bermuda. Aan de slag in een kil atelier? Dan is bijvoorbeeld een vest in softshell een goed idee.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Liebherr toont krachtige mobiele kraan op 4 assen

Liebherr toont krachtige mobiele kraan op 4 assen

Liebherr toont op de vakbeurs Conexpo in Las Vegas een vierassige mobiele kraan van 120 ton die prestaties levert die volgens Liebherr normaal enkel door vijfassige mobiele kranen van zowat 200 ton geleverd worden. Nog volgens Liebherr is het[…]

19/02/2020 | MaterieelVerhuur
Hybride-systeem van Volvo vermindert verbruik met 20%

Hybride-systeem van Volvo vermindert verbruik met 20%

Huylebroeck verhuurt FleXiever Mobile

Huylebroeck verhuurt FleXiever Mobile

Doosan ontwikkelt drone op waterstof

Doosan ontwikkelt drone op waterstof

Meer artikels