Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Wereldhave Belgium lanceert kantoorconcept The Sage

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Wereldhave Belgium lanceert kantoorconcept The Sage

(c) Wereldhave Belgium

Wereldhave Belgium lanceert met The Sage een kantoorconcept waar teamwork en creativiteit gestimuleerd worden. Het concept wordt eerst gelanceerd in Antwerpen en vervolgens ook uitgerold in Vilvoorde.
Het nieuwe ontwerp voor de site van 38.400 m² in Antwerpen biedt in de eerste plaats een ontspannen, hoogtechnologische kantooromgeving waarin teams zich ten volle kunnen focussen op hun werk, zowel aan hun eigen bureau als in slimme en goed uitgeruste vergaderzalen.
 
"The Sage staat voor optimale focus voor de kantoorwerker en daarnaast voor comfort en welbevinden, met een restaurant, een gym en andere diensten. Zo maken we elke dag bijzonder voor onze gebruikers“, duidt Nicolas Beaussillon, CEO Wereldhave Belgium.
“Mensen voelen zich goed in een slim ingericht kantoor waarin ze zich ten volle kunnen concentreren op hun werk samen met hun collega‘s. Werkplezier komt toch voor een groot stuk uit ‘a job well done’. Met The Sage hebben we een concept ontworpen waarin kantoormedewerkers zich goed voelen, precies omdat je er dingen gedaan krijgt."

Comfort en duurzaamheid

Er zijn ook collectieve voorzieningen in het nieuwe kantoorconcept. In bedrijfsrestaurant Eatery (en de bijhorende take-out In & Out) serveert cateringpartner ISS lekkere en gezonde maaltijden. Gebruikers van The Sage Antwerp kunnen ook gebruik maken van ondersteunende diensten als een gym en een strijkatelier.
 
"We willen de werknemers van onze klanten ontzorgen, vandaar dat we een aantal populaire en handige comfortdiensten inplannen. Dankzij de combinatie van werkplezier en comfort willen we elke dag bijzonder maken voor onze gebruikers”, vertelt Nicolas Beaussillon.

Behalve de focus op meer comfort, is The Sage Antwerp ook een stuk energiezuiniger. En zet Wereldhave Belgium meer in op recycling om de afvalproductie te verminderen. Daarnaast verbruikt het kantoorconcept ook minder water en is er minder energie-uitstoot. De technische installaties zijn ook milieuvriendelijker, en men zet in op duurzame koelmiddelen. 
De ambitie van Wereldhave Belgium om een harmonieuze omgeving aan te bieden, is ook terug te vinden in de branding van het kantoor – met ‘drie hoofden in harmonie’: die van de werkgever, de werknemers en tot slot Wereldhave Belgium.
 
Bereikbaarheid is niet zomaar een troef voor een kantoor, het staat vandaag mee bovenaan het lijstje met vereisten voor kantoren. The Sage Antwerp ligt zonder meer op een toplocatie: het bevindt zich op wandelafstand van het station van Antwerpen-Berchem, vlak naast de fietssnelweg F1 richting Brussel en naast een afrit van de Antwerpse ring.
 
"Als klantgerichte uitbater van winkelcentra heeft Wereldhave Belgium besloten haar knowhow ten dienste te stellen van haar kantoorparken door de lancering van een nieuw concept. De sleutelwoorden van The Sage Antwerp zijn operationele efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, gezelligheid en een aangename werkomgeving. Ik ben ervan overtuigd dat dit nieuwe concept vele nieuwe klanten zal aantrekken en het beste zal beantwoorden aan de nieuwe verwachtingen op het gebied van de werkorganisatie”, besluit Nicolas Beaussillon.
 
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Voorontwerp heraanleg Stadspark Antwerpen goedgekeurd

Voorontwerp heraanleg Stadspark Antwerpen goedgekeurd

Het district en de stad Antwerpen zullen de komende jaren het Stadspark terug opwaarderen naar zijn oorspronkelijke landschapsstijl, rekening houdend met de hedendaagse noden. Zopas werd hiervoor het voorontwerp goedgekeurd dat tot stand kwam na[…]

Bouw nieuw VRT-complex start in november

Bouw nieuw VRT-complex start in november

Nieuwe campus KU Leuven in Pachecogebouw aan Brusselse Kruidtuin

Nieuwe campus KU Leuven in Pachecogebouw aan Brusselse Kruidtuin

Nieuw datacenter voor Green Energy Park in Zellik

Nieuw datacenter voor Green Energy Park in Zellik

Meer artikels