Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Wedstrijd zoekt mooiste bouwvakkersdecolleté

Gerelateerde onderwerpen :

Isabo, een aanbieder van werkkledij uit Waregem, gaat via een ludieke verkiezing op zoek naar het mooiste bouwvakkersdecolleté. In de prijzenpot zit o.m. een bon voor bv. een aangepaste werkbroek, zodat de winnaar daarna niets meer onthult dan hij of zijn collega's zouden willen. Tegelijk wijst Isabo.be erop dat een kwalitatieve werkbroek en riem garant staan voor het verwarmen van de onderrug. Dat is van belang om reuma en artrose tegen te gaan.

Facebook

Wie wil deelnemen, mailt een originele of grappige foto van zichzelf of een collega (mits die daarvoor uitdrukkelijk toestemming geeft) mét bouwvakkersdecolleté naar info@isabo.be met vermelding 'wedstrijd + naam'. Alle goedgekeurde inzendingen zullen gedeeld worden via de Facebookpagina van Isabo.be. Foto's mogen bewerkt worden met extra animaties of slogans.

Helikoptervlucht

Wie op maandag 21 december om 12 u. 's middags het meeste 'likes' achter zijn inzending heeft op de Facebookpagina van Isabo.be, wint de trofee 'de bouwvakkersdecolleté 2015'. De winnaar ontvangt een trofee, een helikoptervlucht en een aankoopbon van 150 ' voor werkkledij.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Projectontwikkelaars vragen meer rechtszekerheid

Projectontwikkelaars vragen meer rechtszekerheid

Real.Gent, de nieuwe vlag voor het Gentse Vastgoedevent, legt een aantal pijnpunten bloot. Misschien wel het meest prangende is dat projectontwikkelaars uit Gent, en waarschijnlijk ook tot ver daarbuiten, schreeuwen om meer rechtszekerheid voor[…]

05/12/2019 | MobiliteitProjecten
Nieuwe vereniging voor jonge vastgoedprofessionals

Nieuwe vereniging voor jonge vastgoedprofessionals

Gents Vastgoedevent wordt Real.Gent

Gents Vastgoedevent wordt Real.Gent

Wienerberger wint eerste Ufemat-prijs voor duurzame verpakking

Wienerberger wint eerste Ufemat-prijs voor duurzame verpakking

Meer artikels