Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Wedstrijd zoekt mooiste bouwvakkersdecolleté

Gerelateerde onderwerpen :

Isabo, een aanbieder van werkkledij uit Waregem, gaat via een ludieke verkiezing op zoek naar het mooiste bouwvakkersdecolleté. In de prijzenpot zit o.m. een bon voor bv. een aangepaste werkbroek, zodat de winnaar daarna niets meer onthult dan hij of zijn collega's zouden willen. Tegelijk wijst Isabo.be erop dat een kwalitatieve werkbroek en riem garant staan voor het verwarmen van de onderrug. Dat is van belang om reuma en artrose tegen te gaan.

Facebook

Wie wil deelnemen, mailt een originele of grappige foto van zichzelf of een collega (mits die daarvoor uitdrukkelijk toestemming geeft) mét bouwvakkersdecolleté naar info@isabo.be met vermelding 'wedstrijd + naam'. Alle goedgekeurde inzendingen zullen gedeeld worden via de Facebookpagina van Isabo.be. Foto's mogen bewerkt worden met extra animaties of slogans.

Helikoptervlucht

Wie op maandag 21 december om 12 u. 's middags het meeste 'likes' achter zijn inzending heeft op de Facebookpagina van Isabo.be, wint de trofee 'de bouwvakkersdecolleté 2015'. De winnaar ontvangt een trofee, een helikoptervlucht en een aankoopbon van 150 ' voor werkkledij.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Eén op de vijf bouwbedrijven is nog 100% actief

Eén op de vijf bouwbedrijven is nog 100% actief

Uit een pas uitgevoerde enquête van de Confederatie Bouw waaraan 806 bedrijven deelnamen, blijkt dat slechts 18% van de bouwondernemingen nog volledig aan de slag is. 38% is nog gedeeltelijk actief, 44% van de bouwondernemingen is[…]

Bouwunie vindt premie voor werkenden een goed idee

Bouwunie vindt premie voor werkenden een goed idee

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Meer artikels