Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Wat ons betreft komt u nooit zonder elektriciteit te zitten

Wat ons betreft komt u nooit zonder elektriciteit te zitten

Dutry Power is al meer dan 50 jaar een grote speler in de sector van de tijdelijke stroomvoorziening. Wij zijn vooral actief op plaatsen waar geen of onvoldoende elekriciteit voorzien is of daar waar geen stroomonderbrekingen mogen plaatsvinden. Wat ons betreft komt u nooit zonder elektriciteit te zitten.

Bouwwerven, festivals en events, pompinstallaties, hoogspanningscabines, ziekenhuizen, zorgcentra, warenhuizen en waterzuiveringsinstallaties, het zijn maar enkele voorbeelden van plaatsen waar we niet meer zijn weg te denken.

Naast stroomgeneratoren verhuren en verkopen we kabels, brandstoftanks, elektrische verdeelkasten, lichtmasten, loadbanks, transformatoren, filters en onderdelen. We voeren ook onderhoud en herstellingen uit aan de stroomgeneratoren. De installatie en het onderhoud daarvan kan door onze zorgen worden uitgevoerd.

SUPER GELUIDDEMPEND

We hebben ook een nieuw gamma supergeluidgedempte stroomgeneratoren van 40 tot en met 630 kva. Ze zijn uitgerust met dieselmotoren van Kohler, John Deere en Volvo. Vanaf 2020 zullen er verschillende vermogens met de nieuwe stage V dieselmotoren op de markt komen. Die hebben uiterst lage emissies en een dito verbruik.

Onze huidige Rental generatoren met John Deere en Volvo dieselmotor zijn meestal uitgerust met een variabele Viscofan, die het verbruik met circa 10% doet dalen. Deze generatoren hebben een brandstoftank met grote autonomie en ze zijn voorzien van een lekbak.

LED LICHTMASTEN

We hebben ook een volledig gamma led- lichtmasten met dieselmotor, in hybride uitvoeringen of op batterij. Deze kunnen geleverd worden op trailer of op skid. De mast is hydraulisch of manueel te bedienen. We verkopen en installeren ook noodstroomgeneratoren van 10 tot en met 3000 kva.

U KUNT OP ONS REKENEN

Dutry Power heeft vier depots in België: in Roeselare, Sint-Pieters-Leeuw, Marche-en-Famenne en Tinlot. Van daar uit helpen wij dagelijks klanten die verwacht of onverwacht zonder stroom zouden komen te zitten. Met een 24 op 24 service kunt u altijd rekenen op de nodige kennis en op de flexibiliteit die bij deze sector nodig is, dus zowel bij geplande werken als bij noodoproepen. Onze ervaren technici – een groep van bijna 30 man - staan ter beschikking om onze klanten te helpen bij de aankoop en het plaatsen van een stroomgenerator die het best voor hen past.

GROTE HUURVLOOT

Dutry Power beschikt in België over een huurvloot van meer dan 500 stroomgeneratoren, met vermogens van 6 tot 1540 kVA. Deze zijn beschikbaar voor verhuur over een korte termijn, maar kunnen met aangepaste, aantrekkelijke formules ook voor een langere periode gehuurd worden. Dutry Power biedt ook aangepaste formules, afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. Met onze eigen transportdienst, die is uitgerust met meer dan 12 kraanvrachtwagens, kunnen wij een snelle dienstverzekering vanuit onze vier depots garanderen. Tot besluit: de sector van de stroomvoorziening blijft dynamisch… in vele opzichten. En ons aanpassingsvermogen blijft meer dan ooit belangrijk.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment bouwt momenteel een nieuw bedrijfsgebouw langs de E17 in Waregem. Met deze uitbreiding worden al de Waregemse activiteiten op één locatie gecentraliseerd. Het toekomstige ronde gebouw werd ontworpen door DEMO[…]

10/01/2022 | ProjectenVerhuur
B-Close neemt Raepers over

B-Close neemt Raepers over

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

Meer artikels