Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

UPDATE: Nieuwe data bouwgerelateerde beurzen en evenementen

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
UPDATE: Nieuwe data bouwgerelateerde beurzen en evenementen

© stock@stock-associates.com

Organisator The Fair Experts heeft besloten om de tweede editie van vastgoedvakbeurs We Are Real Estate pas in mei 2021 te organiseren. Dat komt niet rechtstreeks door het Corona-virus, maar onrechtstreeks wel. Ook andere organisatoren van bouwgerelateerde beurzen en evenementen kiezen eieren voor hun geld en kiezen een nieuwe datum.

MIPIM, de vastgoedvakbeurs die georganiseerd zou worden van 10 tot 13 maart in Cannes, is uitgesteld naar 2 tot 5 juni vanwege het Corona-virus (Covid-19). MIPIM is traditioneel een belangrijke ontmoetingsplaats voor de Belgische vastgoedsector. De beurs We Are Real Estate was al gepland op 27 en 28 mei, de week vóór de nieuwe data van de Franse beurs. Het zou dan ook niet van rationeel inzicht getuigen om twee belangrijke evenementen uit de vastgoedsector op enkele dagen van elkaar te laten doorgaan. The Fair Experts nam de beslissing na overleg met exposanten en andere stakeholders van We Are Real Estate.

De Vlario-dag in Antwerpen wordt verplaatst naar 9 juni. De uitreiking van de Publica-awards wordt uitgesteld tot 17 september. Ook Techni-Mat in Kortrijk wordt uitgesteld. De nieuwe datum is daar 7 en 8 oktober 2020. Het Congres en Forum Publieke Ruimte (ICC Gent) wordt verplaatst naar 9 juni. Bois & Habitat in Namur Expo (20-23 maart) wordt verplaatst naar 26-29 juni.

Bij Tedewest hopen ze dat tegen eind april de coronacrisis voorbij zal zijn zodat de vakbeurs voor de technische diensten in Roeselare zonder problemen kan plaatsvinden.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Batibouw: mooi resultaat ondanks coronacrisis

Batibouw: mooi resultaat ondanks coronacrisis

Batibouw sloot zondagavond de deuren met afgerond 187.000 bezoekers op de teller. De vernieuwde editie kon op heel wat enthousiasme rekenen van zowel bezoekers als exposanten. De beurs lag volgens de organisatoren zelfs op koers voor een lichte[…]

Reeks vakbeurzen uitgesteld door Covid19

Reeks vakbeurzen uitgesteld door Covid19

Light+Building uitgesteld door Corona-virus

Light+Building uitgesteld door Corona-virus

Batibouw innoveert en vernieuwt

Batibouw innoveert en vernieuwt

Meer artikels