Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Voertuiginrichting van Sortimo bekroond

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Voertuiginrichting van Sortimo bekroond

De SR5-voertuiginrichting van Sortimo, gespecialiseerd in bedrijfsvoertuiginrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, werd recent bekroond met de prestigieuze Plus X Award.  Het SR5-systeem mag zich het ‘Beste product van het jaar 2019’ noemen en daarnaast mocht het bedrijf ook vier van de zeven keurmerken inzake merkkwaliteit ontvangen.

De internationaal gerenommeerde Plus X Award is de grootste innovatieprijs ter wereld op het vlak van technologie, sport, lifestyle en de automobielsector. De prijs eert merken voor hun superieure kwaliteit en innovatieve producten. De SR5-voertuiginrichting van Sortimo, die in 2018 werd gelanceerd op de IAA Commercial Vehicles beurs, kon de internationale vakjury overtuigen.
 
De jury, met vertegenwoordigers uit meer dan 80 sectoren, kende aan het SR5-systeem een tweevoudige onderscheiding toe. Met de titel ‘Beste product van het jaar 2019’ in de categorie ‘Autoaccessoires’, erkent ze het systeem als toekomstveilig, innovatief en baanbrekend. Daarnaast werden ook vier van de zeven kwaliteitskeurmerken in de wacht gesleept, namelijk voor kwaliteit, functionaliteit, ergonomie en design. 
 
Met de bekroonde bedrijfvoertuiginrichting kunnen vakmensen, onderhoudstechnici en vlootbeheerders hun mobiele werkplek perfect organiseren, zelfs wanneer de ruimte beperkt is. Dankzij het SR5-systeem kunnen interne werkprocessen geoptimaliseerd worden, wat ze doelgerichter en efficiënter maakt, met als resultaat een hogere productiviteit in de dagelijkse werking. De winnende voertuiginrichting is zeer slank van opbouw en maakt optimaal gebruik van de beschikbare laadruimte. SR5 laat tevens de volledige integratie toe van gereedschap, machines en verbruiksmiddelen.
 
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Zevende veiligheidsdag bij Vandenbussche uit Aalter

Zevende veiligheidsdag bij Vandenbussche uit Aalter

De algemene bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter organiseerde voor de zevende keer zijn jaarlijkse veiligheidsdag. 110 medewerkers bleven even weg van de meer dan dertig lopende bouwwerven om deel te nemen aan deze dag waarop kwaliteit,[…]

Oude asbestfabriek in Gent wordt bedrijvenpark Hexaport

Oude asbestfabriek in Gent wordt bedrijvenpark Hexaport

Limburgs familiebedrijf investeert 20 miljoen € in lokale verankering

Limburgs familiebedrijf investeert 20 miljoen € in lokale verankering

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Meer artikels