Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Vigotec viert 40-jarig jubileum

Gerelateerde onderwerpen :

,
Vigotec viert 40-jarig jubileum

Rick en Kim De Visscher werken samen met Tim Vansynghel en Yannick Schrey verder aan het succesverhaal van Vigotec.

Ter gelegenheid van haar 40-jarige bestaan zal Vigotec uit Puurs - Sint-Amands dit jaar een reeks festiviteiten organiseren. Door de actuele viruscrisis blijft dat momenteel enigszins beperkt. In het najaar hoopt men een opendeurdag te kunnen organiseren om de klanten en leveranciers te bedanken voor hun vertrouwen en de collega’s voor hun inzet.
In afwachting zal Vigotec enkele leuke covid-proof jubileumacties organiseren. Zo lanceert het bedrijf een exclusief e-magazine vol nostalgische foto’s en wist-je-datjes van de voorbije 40 jaar, zullen leuke acties met collega’s op social media worden op touw gezet en kunnen partners en klanten een boodschap of felicitaties achterlaten op het digitale jubileumplatform bit.ly/guestbookVigotec. Daarnaast zal Vigotec in dit feestjaar haar vernieuwde productgamma extra in de kijker zetten.
 
Gestart met de focus op  leidingsystemen in kunststof, bouwde Vigotec een prominente rol uit in verschillende activiteiten: veiligheid in en om besloten ruimtes, kunststof constructies op maat en gespecialiseerde oplossingen voor de bouwsector. 
 
In de voorbije 40 jaar is niet alleen de sector van kunststofleidingen, kunststofconstructies en veiligheidsmateriaal sterk veranderd, Vigotec evolueerde mee en zet in op innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf specialiseert zich in oplossingen voor de meest uitdagende omgevingen en maakt een verschil door haar expertise, uitmuntende service en samenwerkingen met betrouwbare partners.
 
“Onze ambitie is een mooie bijdrage te leveren aan het succes en welzijn van onze waardevolle klanten. Met onze jarenlange ervaring en ons specifieke productengamma helpen de collega’s onze partners en klanten bij het maken van de juiste keuzes in materiaal, werkwijze en projectaanpak. Het is dankzij hen allemaal dat Vigotec is uitgegroeid tot wat het nu is, daarom een welgemeende dank-je-wel”, aldus managing director Hendrik De Visscher die 40 jaar geleden aan de wieg stond bij de oprichting van Vigotec.
 
Vigotec is sinds haar ontstaan in 1981 uitgegroeid van een tweemanszaak tot een bloeiende onderneming met 38 medewerkers. Gaandeweg werd Vigotec een warm familiebedrijf. Ondertussen bouwen ook zoon Rick en dochter Kim mee aan de toekomst. Samen met de andere business unit managers Tim Vansynghel en Yannick Schrey schrijven ze vandaag verder aan het succesverhaal van Vigotec.
Hendrik De Visscher stond 40 jaar geleden aan de wieg stond bij de oprichting van Vigotec.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vlaamse ouderen blijven langer in eigen huis wonen

Publireportage

Vlaamse ouderen blijven langer in eigen huis wonen

Statistiek Vlaanderen houdt de ontwikkeling van de vergrijzing in Vlaanderen bij. Volgens de voorspelling telt het Vlaamse gewest in 2027 zo’n 1,8 miljoen 65-plussers. Dat zijn er ongeveer 288.000 meer dan in 2017. Het aantal ouderen groeit maar[…]

02/12/2021 |
Kiwa neemt sectorgenoot Vinçotte over

Kiwa neemt sectorgenoot Vinçotte over

Elia ontwikkelt mee autonome inspectie-robots

Elia ontwikkelt mee autonome inspectie-robots

Vanhout stapt met BuildUp in geavanceerde modulaire bouw

Vanhout stapt met BuildUp in geavanceerde modulaire bouw

Meer artikels