Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Vertrouw op het blauw van Euro Rent machineverhuur

Vertrouw op het blauw van Euro Rent machineverhuur

2020 was een jaar om snel te vergeten. Maar nu kriebelt het om de bouwachterstand in te halen en nieuwe opdrachten te realiseren. U stelt een investering nu liever uit? Begrijpelijk. Huren is dé oplossing! En daarvoor vertrouwt u op Euro Rent. Bij ons vindt u een zeer uitgebreid gamma bedrijfsmachines van professionele kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Ze zijn direct beschikbaar!

De machines van Euro Rent zijn zo goed als nieuw, perfect onderhouden én direct beschikbaar. Kleine zelfstandige, hovenier, schilder, installateur of grote aannemer? Dankzij een breed gamma en een grote voorraad bent u onmiddellijk geholpen. Niet helemaal zeker van de beste machine voor uw project? Vertrouw dan op onze kennis en ervaring. Wij komen graag naar uw werf voor een gratis en vrijblijvend advies op maat van uw project.

Wij leveren uw machine

Profiteer van ons uitgekiend logistiek proces en klanten over heel België, waardoor wij uw machine snel én tegen scherpe transportprijzen leveren op de locatie van uw keuze.

Vertrouwd en veilig

Euro Rent is al ruim 45 jaar een vertrouwde naam in de bouw, industrie en groenaanleg. En dankzij het VCA-label weet u zeker dat uw machines veilig zijn. Niet alleen veilig in gebruik, maar ook veilig voor het milieu en uw gezondheid. Dankzij emissievrije en geluidsarme apparatuur bijvoorbeeld, of materieel om de verspreiding van fijn stof te vermijden.

Gespecialiseerde oplossingen

Bij Euro Rent denken we na over uw oplossingen en sleutelen we permanent aan vernieuwing. Wij zijn meer dan een verhuurfirma. Naast onze algemene verhuuroplossingen hebben wij ook oog voor specialismen zoals bouwliften, steigers en hoogwerkers.

Euro Rent bouwliften

U wilt uw materiaal veilig en snel de hoogte in? Als exclusieve verdeler van De Jong’s Liften in België en de grootste Belgische speler binnen dat verhuursegment, biedt Euro Rent een ruim aanbod van bouwliften, transportsteigers en personen- en goederenliften. Daarmee krijgt u al uw goederen van 300 tot 2.000 kg van 20 tot 200 meter hoog. Niet vertrouwd met deze technieken? Dan is de all-informule uw oplossing: advies, (de)montage, transport, service, onderhoud én opleiding.

Euro Rent steigers

Een tweede specialisatie is die van het stellingmateriaalverhuur. Daarbij stellen we onderdelen zoals multidirectionele stellingen, kaderstellingen en betonondersteuningen ter beschikking. Bij Euro Rent ontdekt u een uitgebreid gamma Layher- stellingmaterialen en de grootste verhuurvoorraad van België!

Euro Rent hoogwerkers

Werkt u vaak op grote hoogte? Dan is veiligheid een basisvereiste. Met een hoogwerker beperkt u de risico’s. Binnen of buiten, op elke locatie en ondergrond? De vakkennis van elk van de 46 medewerkers bij Euro Rent is een belangrijke troef. Zij denken mee met uw project en verlenen u zo accuraat mogelijk advies.

Zet onze specialismen om in uw voordeel. Meer info over onze oplossingen op eurorent.be.

VERTROUW OP HET BLAUW VAN EURO RENT

√ meer dan 40.000 professionele machines, klaar voor het werk
√ de nieuwste modellen tegen de beste tarieven
√ grootste steiger huurvoorraad in België
√ grootste Belgische aanbieder van oplossingen voor veilig vertikaal transport
√ gratis advies en werfbezoek
√ snelle levering op elke gewenste locatie
√ VCA gecertificeerd

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Huurland zet in op elektrificatie van de huurvloot.

Publireportage

Huurland zet in op elektrificatie van de huurvloot.

Bij Huurland geloven we sterk dat elektrische machines de toekomst zijn. Zeker in het domein van het grondverzet ligt er nog een grote uitdaging, eentje die wij graag aannemen. De elektrische kniklader Giant G2200 E is een perfecte aanvulling[…]

Heftruckspecialist B-Close viert 50ste verjaardag

Heftruckspecialist B-Close viert 50ste verjaardag

Altrad Benelux investeert 20 miljoen euro in verhuur van steigermateriaal

Altrad Benelux investeert 20 miljoen euro in verhuur van steigermateriaal

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Meer artikels