Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Verlichtingsdivisie Osram wordt Ledvance

Gerelateerde onderwerpen :

,

De verlichtingsdivisie van Osram wordt vanaf 1 juli een zelfstandige entiteit die Ledvance zal heten. De naam is ontstaan uit de termen 'led' en 'advance'. Het nieuwe bedrijf zal ongeveer 8.900 mensen in dienst hebben, actief zijn in 120 landen en een jaarlijkse omzet genereren van ongeveer 2 miljard '.

Ledvance zal traditionele algemene verlichting combineren met moderne, toekomstgerichte verlichtingstechnologie en kan terugvallen op de ervaring en kennis die Osram de voorbije tientallen jaren wist op te bouwen in de verlichtingsindustrie. Tevens werden in het verleden stabiele en langdurige relaties met klanten opgebouwd en kan Ledvance meteen gebruik maken van een robuust distributienetwerk met wereldwijd een uitstekende markttoegang.

Het productassortiment van Ledvance omvat traditionele verlichting, moderne ledlampen en gestandaardiseerde plug & play ledarmaturen, evenals 'connected' en intelligente verlichtingsoplossingen voor 'smart homes' en 'smart buildings'. Het ledarmaturenportfolio bestaat uit de acht productreeksen Downlight, Spot, Damp Proof, Linear, High Bay, Panel, Surface Circular en Floorlight. Deze beschikken over hoge rendementen tot 120 lumen/watt en hebben een levensduur tot 50.000 uur.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Icopal en Monier zijn voortaan BMI Belgium

Icopal en Monier zijn voortaan BMI Belgium

BMI Belgium is een samensmelting van Icopal, Monier en Aerodek. Dankzij deze fusie zijn nu alle oplossingen voor platte en hellende daken, daksysteemcomponenten en waterdichte afdichtingen onder één en hetzelfde dak in het[…]

Van Hulle Bouwservice pakt uit met een nieuwe toonzaal

Van Hulle Bouwservice pakt uit met een nieuwe toonzaal

Drive-in bioscoop bij ATF wegenbouw

Drive-in bioscoop bij ATF wegenbouw

'Toekomst van baksteen ligt in circulariteit'

'Toekomst van baksteen ligt in circulariteit'

Meer artikels