Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Verhelst Machines opent extra vestiging

Verhelst Machines opent extra vestiging

2022 is voor Verhelst Machines nu al een boerenjaar. Na het exclusieve partnership met WOLFFkran opende de specialist in torenkranen, snelmontagekranen, bouwliften en stroomgroepen recent een vestiging in Hulshout (provincie Antwerpen). “Een strategische keuze”, zegt Johan Verhelst, CEO van Verhelst Group.

Had Verhelst Machines nood aan een extra vestiging?

Johan Verhelst: “Ja, we zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid en hebben fors geïnvesteerd in ons machinepark. Sinds dit voorjaar zijn we ook de exclusieve verdeler voor België van de WOLFFkran torenkranen. Daarmee kunnen we bouwaannemers vandaag een volledig pakket aanbieden met WOLFFkran voor de grote en veeleisende projecten, FM Gru torenkranen voor kleinere projecten, Condecta snelmontagekranen en Geda liften voor personen en goederen in de bouw. En dan zijn er nog onze stroomgroepen. Om snel en gepast te kunnen blijven reageren op vragen van klanten naar machines was een extra vestiging zeker geen overbodige luxe. We hebben tenslotte een reputatie hoog te houden. Als onderdeel van Verhelst Group ondersteunt Verhelst Machines aannemers al 25 jaar lang met innovatieve machines en een klantgerichte service. En dat willen we zo houden.”

Waarom werd gekozen voor Hulshout?

Johan Verhelst: “Dat is een strategische keuze, om concurrentieel te blijven voor uitdagende projecten in Antwerpen en Brussel. En dan vooral op het gebied van de torenkranen. Een versterking van onze aanwezigheid in deze regio was daarom een absolute must. Hulshout is, logistiek gezien, voor ons ideaal gelegen. Het heeft goeie verbindingen over de weg met Antwerpen, Limburg, Brabant én Brussel. Zo kunnen we onze dienstverlening efficiënt van hieruit organiseren.”

Waarvoor kunnen bouwaannemers er terecht?

Johan Verhelst: “De extra vestiging in Hulshout is een verlengstuk van de hoofdvestiging in Oostende. Het fungeert als bijkomend servicepunt van waaruit we verhuur- en verkoopprojecten kunnen aanpakken. Daarnaast kan je er ook terecht voor hersteldiensten en montage/demontage van torenkranen, snelmontagekranen, bouwliften en stroomgroepen. Het hele pakket dus. We er beschikken over een volledig omheind en bewaakt terrein van 3.000 m² dat we in de toekomst nog verder kunnen uitbreiden. Er is ook een torenkraan op de site aanwezig om materieel te laden en te lossen. Bovendien is op hetzelfde terrein een transporteur gevestigd met een ruime expertise in het verplaatsen van (toren)kranen. Als exclusieve verdeler van WOLFFkran is dat voor ons en onze klanten zeker een extra troef.”

Heeft Verhelst Machines nog meer plannen

Johan Verhelst: “Na het partnership met WOLFFkran en de opening van de vestiging in Hulshout staan we met Verhelst Machines in elk geval sterker dan ooit. We kunnen bouwondernemers snel en voor elke werf in België een compleet gamma topmachines van kwaliteitsmerken én alle bijhorende diensten aanbieden. Ik ben bijzonder trots dat we dit op relatief korte termijn met ons team hebben kunnen realiseren. Wat er nog in de pipeline zit? Als kraanspecialist is the sky the limit en kijken we altijd uit naar nieuwe opportuniteiten. Hou onze website in de gaten, zou ik zeggen.”

www.verhelstmachines.com
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwsector dreigt in zwaar weer te belanden

Bouwsector dreigt in zwaar weer te belanden

De bouw doet het vandaag nog behoorlijk goed, maar ziet donkere wolken opduiken. De orderboeken geraken steeds minder gevuld en ruim zes op de tien bouwbedrijven zien hun contacten met particuliere en publieke klanten en prospecten afnemen. Dat[…]

20/09/2022 | EnergieBouwmaterialen
Construx Rental levert bekisting voor het prestigieuze project D’Ieteren Immo – Mobilis in Anderlecht

Construx Rental levert bekisting voor het prestigieuze project D’Ieteren Immo – Mobilis in Anderlecht

Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Meer artikels