Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Vastgoed Hillewaere breidt uit naar heel Vlaanderen

Vastgoed Hillewaere breidt uit naar heel Vlaanderen

De Antwerpse vastgoedspecialist Hillewaere breidt uit naar heel Vlaanderen en wil de komende vijf jaar in de grote Vlaamse steden vijftien nieuwe vastgoedwinkels openen.  Een eerste filiaal in Gent werd onlangs gelanceerd. Om de forse uitbreiding in goede banen te leiden zal het bedrijf de komende maanden minstens vijftig nieuwe én ervaren makelaars aannemen.

Hillewaere is sinds de oprichting in 2003 in snel tempo geëvolueerd van een eenmanszaak naar een onderneming met 73 medewerkers en negen filialen. Die stevige groei heeft Hillewaere vooral te danken aan zijn sterke focus op nieuwe technologieën en meer beleving en ondersteuning. Inzake informatica en technologie rijdt het bedrijf intussen helemaal vooraan in het vastgoedpeloton.

“We zetten voortdurend in op vernieuwing. Zo werken wij al lang niet meer met klassieke kantoren, maar met moderne ‘vastgoedshops’ waar beleving centraal staat. Huizenjagers kunnen er onder andere op grote schermen of met een virtual reality-bril op de neus in 3D door het ganse aanbod wandelen. Wie dat wenst, krijgt ook meteen accuraat advies over mogelijke hypotheken, nog vóór de zoektocht naar een woning begint. Zo krijgen huizenjagers een realistisch beeld van hun financiële mogelijkheden”, verklaart Roel Druyts, ceo van Hillewaere.

Op het vlak van innovatie en beleving wil Hillewaere echte grote stappen vooruit zetten en daarom is expansie nodig. “We zijn ervan overtuigd dat makelaars die in ons land willen overleven voor een tweesprong staan. Ofwel kiezen ze ervoor om minder ondersteuning te bieden aan een lagere prijs, waarbij de klanten dus zelf werk moeten opknappen. Ze kunnen ook kiezen voor meer ondersteuning en dat is de weg die wij kiezen. Daarvoor moet wel aan een belangrijke voorwaarde voldaan worden: mee zijn met je tijd en digitalisering. Dan is schaalvergroting zeer belangrijk”, vervolgt Roel Druyts.

Hillewaere gaat vanaf nu actief op zoek naar vijftig makelaars in heel Vlaanderen die zich willen aansluiten. De bedoeling is om in de komende vijf jaar minstens vijftien nieuwe vastgoedwinkels te openen in de grote Vlaamse steden. In de komende weken lanceert het bedrijf een grote actie, met onder andere een videocampagne, om makelaars of bestaande vastgoedkantoren in heel Vlaanderen ervan te overtuigen zich bij Hillewaere aan te sluiten.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Aster plaatst 650.000 zonnepanelen op sociale woningen

Aster plaatst 650.000 zonnepanelen op sociale woningen

Deze week tekenden veertig Vlaamse sociale huisvestingsmaatschappijen (shm’s) de oprichtingsakte van de coöperatieve vennootschap Aster, een initiatief van de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen (VVH). Aster wil de[…]

Niet-duurzame lintbebouwing blijft ongebreideld toenemen

Niet-duurzame lintbebouwing blijft ongebreideld toenemen

Glabbeek verbouwt kerk tot woongebouw

Glabbeek verbouwt kerk tot woongebouw

Stijgende woningprijzen maken nieuwbouw interessanter

Stijgende woningprijzen maken nieuwbouw interessanter

Meer artikels