Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Vanormelingen-Stas koopt opnieuw een Atlas-spoorwegmachine

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Vanormelingen-Stas koopt opnieuw een Atlas-spoorwegmachine

(c) De Bruycker-Kemp

Vanormelingen-Stas nv uit Heist-op-den-Berg heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, opnieuw een heel compleet uitgevoerde Atlas 1604ZW-spoorwegmachine in ontvangst genomen. De meest in het oog springende aanpassing is de hydraulische magneet met vlakke plaat (Dehaco MH100) voor het eenvoudig hijsen en verplaatsen van spoorrails.
De zowat 22 ton wegende Atlas 1604ZW-spoorwegmachine is opgebouwd en klaargemaakt in de werkplaats van De Bruycker-Kemp in Hamme. Deze spoorwegmachine is heel compleet uitgerust: centrale smering, zwenk-, hoogte-  en lastmomentbegrenzing, extra functies, een werktuigkist op de onderwagen en extra werkverlichting.
 
 
Atlas-spoorwegmachines staan volgens De Bruycker-Kemp bekend om kwaliteit en stabiliteit, het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De hijs- en spoorkeuringen werden uitgevoerd op de eigen spoorbaan van De Bruycker-Kemp.

Vanormelingen-Stas

 
Railco uit Heist-op-den-Berg bestaat uit de bedrijven Vanormelingen-Stas nv en Spoorwerken Peeters. Beide ondernemingen zijn al meer dan dertig jaar actief in spooraanleg en werkzaamheden aan het spoor. De Railco-groep is gespecialiseerd in de aanleg en vernieuwing van spoorlijnen en dan vooral in Vlaanderen. Om als bedrijf te blijven groeien beschikken ze over een modern machinepark (spoorwegkranen, onderstoppers, rupskranen, wielladers en vrachtwagens) om activiteiten zoals uitbreken, aanleggen, onderhouden en herstellen van treinsporen voor spoorwegmaatschappijen en industriële ondernemingen efficiënt uit te kunnen voeren. De Railco-groep verhuurt en verkoopt ook spoorwegmateriaal en -materieel.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwmaterieel met waarde van 10 miljoen € wordt geveild

Bouwmaterieel met waarde van 10 miljoen € wordt geveild

Wie een nieuwe bouwmachine besteld heeft, wordt geconfronteerd met lange wachttijden. De aankoop van recente gebruikte machine kan dan soms soelaas bieden. Troostwijk organiseert op het einde van dit jaar een veiling met bouw- en[…]

Nieuw bij Joskin: de Cargo-Lift 30 t

Nieuw bij Joskin: de Cargo-Lift 30 t

Wiellader vanop afstand bedienen met een iPhone

Wiellader vanop afstand bedienen met een iPhone

France Elévateur werkt samen met Van Hove Garages

France Elévateur werkt samen met Van Hove Garages

Meer artikels