Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Vanhout Facilities en De Bie-Veba worden ComTIS

Vanhout Facilities en De Bie-Veba worden ComTIS

Vanhout Facilities uit Geel en De Bie-Veba uit Aartselaar van de Groep Vanhout (Besix) bestendigen hun samenwerking door een gezamenlijke naam aan te nemen. Vanhout Facilities wordt omgedoopt tot ComTIS Services terwijl De Bie-Veba voortaan door het leven gaat als ComTIS Installations.

ComTIS staat voor Complete Technische Installaties en Services. ComTIS creëert, als technisch installatie- en servicebedrijf, voor grote residentiële-, bedrijfs- en overheidsgebouwen, zorgeloos werk- en leefcomfort met geïntegreerde technische totaaloplossingen. Die oplossingen worden gerealiseerd op basis van doorgedreven kennis en ervaring in sanitair, verwarming, koeling, elektriciteit en bouwkunde. De aan ComTIS toevertrouwde gebouwen worden in een langetermijnrelatie zowel preventief als correctief en met 24/7-service, onderhouden op technisch en bouwkundig vlak. 
 
ComTIS Installations zal zich vooral toeleggen op de plaatsing van nieuwe sanitaire en verwarmingsinstallaties (hvac), terwijl ComTIS Services zal instaan voor zowel technisch als bouwkundig onderhoud van gebouwen. 
 
ComTIS Services en ComTIS Installations maken deel uit van de Groep Vanhout, die sinds 1986 deel uitmaakt van de Besix Group, één van de grootste Belgische aannemingsgroepen met een omzet van meer dan 3 miljard € en meer dan 15.000 medewerkers.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Nieuwe compensatiepremie van 3.000 €

Nieuwe compensatiepremie van 3.000 €

De Vlaamse regering heeft beslist dat er een compensatiepremie komt voor handelszaken die niet moesten sluiten van de overheid, maar toch hun omzet grondig zien teruglopen. De premie bedraag 3.000 € en wordt eenmalig uitbetaald aan de[…]

Erkenning aannemers enkel nog digitaal

Erkenning aannemers enkel nog digitaal

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Sweco neemt Temco uit Lummen over

Sweco neemt Temco uit Lummen over

Meer artikels