Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Vandenbussche krijgt Best managed Company Award

Gerelateerde onderwerpen :

,
Vandenbussche krijgt Best managed Company Award

(c) Vandenbussche

© © 2019 Illias Teirlinck All Rights Reserved

De algemene bouwonderneming Vandenbussche nv uit Aalter werd recent door een onafhankelijke jury erkend als ‘Best Managed Company 2020’ vanwege haar duidelijke strategie, uitgebreide expertise, inzet en financiële prestaties. Het programma ondersteunt veerkrachtig ondernemerschap en duurzame groei. Deze kwaliteiten zijn nog relevanter in onzekere tijden, zoals tijdens de actuele viruscrisis.

 

“Wij zijn zeer trots dat we het kwaliteitslabel Best Managed Companies hebben ontvangen. Voor elk lid van de Vandenbussche bouwfamilie –  voor alle 170 medewerkers – is het fijn dat de veerkracht en wendbaarheid van onze organisatie wordt erkend”, zegt Kristof Defruyt, CEO bij Vandenbussche.
 
“Tijdens de eerste gesprekken met de Best Managed Companies-coaches eind 2019, bleek dat we een strategische risicomatrix misten. Vandaag hebben we dit instrument wel dankzij ons managementteam. Het helpt ons om optimaal te anticiperen op potentiële risico’s op het vlak van financiën, uitvoering, personeel en duurzaamheid. Die risicomatrix hebben we meteen mogen inzetten tijdens de coronacrisis”, vervolgt Kristof Defruyt.
 
In 2017 lanceerde Deloitte Private, in samenwerking met Econopolis, de Belgium Best Managed Companies. Het programma wil begeleiding en erkenning bieden aan Belgische particuliere bedrijven die uitstekende resultaten behalen dankzij uitmuntend beheer. Het wereldwijd bewezen raamwerk wordt gebruikt om leiderschapskwaliteiten en -praktijken te beoordelen op het gebied van strategie, talent, drive en financiële prestaties.
 
Bedrijven die willen deelnemen aan het programma moeten een omzet hebben van meer dan 10 miljoen euro, minstens vijf jaar bestaan en meer dan 25 voltijdse werknemers hebben. Het hoofdkantoor van het bedrijf of een belangrijk beslissingscentrum moet ook in België gevestigd zijn. Een meerderheidsbelang van minstens 60% moet in Belgische handen zijn.
 
Het 'Best Managed Companies'-label staat voor kwaliteit en uitmuntendheid en werd 27 jaar geleden ontwikkeld in Canada. Het programma is inmiddels al uitgerold in Ierland, Mexico, Nederland, Chili, Turkije, Italië, Duitsland, China, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Trinidad, Australië, de VS, Tsjechië, Singapore, Maleisië, Indonesië, Thailand en dus ook België.
 
De Aalterse bouwonderneming Vandenbussche is een erkende klasse 8 aannemer voor nieuwbouw en renovatie van alle types gebouwen. Het familiebedrijf is zowel actief in de appartementsbouw als de utiliteitsbouw, zowel voor openbare als private opdrachtgevers.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Mobiele 3D reality capture-oplossing met Spot-robot

Mobiele 3D reality capture-oplossing met Spot-robot

Leica Geosystems heeft een mobiele oplossing voor reality capture ontwikkeld. Door de Leica RTC360 3D-laserscanner op een Spot-robot van Boston Dynamics te monteren ontstaat een flexibele oplossing die de inzet van menselijke operators kan[…]

Kathodische bescherming wordt steeds vaker toegepast in België

Kathodische bescherming wordt steeds vaker toegepast in België

Nieuwe partners voor Studiebureau Jonckheere

Nieuwe partners voor Studiebureau Jonckheere

Deinze werkt voortaan met stadsleveranciers

Deinze werkt voortaan met stadsleveranciers

Meer artikels