Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Van Moer Group investeert in Gentse haven

De logistieke dienstverlener Van Moer Group investeert voor het eerst in het Gentse havengebied. Een opslagplaats van 6.500 m² biedt plaats voor de opslag van diverse goederen in rekken en op bulklocaties, voor snelle overslag en logistieke activiteiten met toegevoegde waarde zoals herverpakken, labelen, afvullen en herpalletiseren. De opslagplaats is gelegen in het Skaldenpark aan de R4-Oost. De investering in dit Van Moer Ghent Warehouse zal 15 tot 50 jobs opleveren.

Van Moer Group koos de Gentse haven voor deze activiteiten omwille van de goede verbindingen richting Frankrijk, Nederland en Duitsland over de weg (E17/E40) en via de binnenwateren. De haven van Gent is reeds actief in de sector van logistieke activiteiten met toegevoegde waarde, opslag en distributie. Met deze nieuwe investeerder weet de haven haar positie te versterken.

In de voorbije 25 jaar heeft Van Moer Group zich getransformeerd van een klein familiebedrijf tot een volledig geïntegreerde logistieke dienstverlener. Het bedrijf heeft een omzet van bijna 87 miljoen ' en heeft 560 werknemers, van wie 430 in ons land. De onderneming is actief in België, Roemenië en Brazilië.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Steeds meer gemeenten reglementeren bemaling

Steeds meer gemeenten reglementeren bemaling

De droge zomers van de voorbije jaren en de ook al droge lente van dit jaar zorgen ervoor dat het wegpompen van grondwater op bouwplaatsen, voor het plaatsen van kelders of ondergrondse garages, al een hele tijd ter discussie staat. Het grootste[…]

28/05/2020 | Actueelwaterzuivering
Shm Eigen Gift Eigen Hulp start vernieuwingstraject

Shm Eigen Gift Eigen Hulp start vernieuwingstraject

Kunstgrasvelden in Mechelen en Kortrijk

Kunstgrasvelden in Mechelen en Kortrijk

Opleiding graduaat werforganisatie in Limburg

Opleiding graduaat werforganisatie in Limburg