Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Van Maele: 50 jaar ervaring in sanitair, verwarming en ventilatie

Van Maele nv, de specialist in sanitair, verwarming en ventilatie uit Varsenaere, is een halve eeuw jong. De onderneming kan een mooi palmares voorleggen, met tal van realisaties in grote projecten. Vooral in ziekenhuizen werd en wordt hun vakmanschap en knowhow met graagte ingeschakeld.

Met het AZ Sint-Jan in Brugge, het AZ Groeninge in Kortrijk en zowel het AZ Damiaan als het Henri Serruysziekenhuis in Oostende heeft Van Maele vooral in eigen streek geprobeerd zijn stempel te drukken. Maar ze laten zich niet tegenhouden door provinciegrenzen. Zo werkten ze recentelijk mee aan de realisatie van het nieuwe ziekenhuis AZ Maria Middelares in Gent, AZ Alma in Eeklo en het nieuwe ziekenhuis in Beveren.

Ze hebben zich doorheen die vijftig jaar toegelegd op grote, complexe gebouwen, waarbij de nieuwbouw- en renovatieprojecten in de rust- en verzorgingsinstellingen een tweede belangrijke pijler zijn. Dat gaat vanaf de studie tot de volledige afwerking van sanitair en hvac. De betrachting hierbij is met een frisse en kritische blik én oog voor innovatieve en energiezuinige oplossingen een optimaal resultaat af te leveren zodat zowel de klant als de bewoners/patiënten een tevreden gevoel hebben.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Pools universiteitsgebouw wint Brick Award

Pools universiteitsgebouw wint Brick Award

Geen Belgische winnaars dit jaar bij de Brick Award van Wienerberger, ondanks zes genomineerde projecten. De hoofdprijs en het goud in de categorie Sharing Public Spaces ging naar het faculteitsgebouw voor Radio en Televisie van de University of[…]

Genk krijgt nieuwe spoorbrug over het Albertkanaal

Genk krijgt nieuwe spoorbrug over het Albertkanaal

"Aannemers kunnen geen bullshit meer verkopen"

"Aannemers kunnen geen bullshit meer verkopen"

Hilti automatiseert boren in plafonds

Hilti automatiseert boren in plafonds