Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Van Haut: Bezoek stand A09 + 229 op Matexpo

Van Haut: Bezoek stand A09 + 229 op Matexpo

Nu ook verhuur van rupstelescoopkranen 

De Sennebogen 653R 50 tons rupstelescoopkraan zal ook dit jaar niet ontbreken. Daarnaast tonen wij ook nog het kleinere broertje ervan: de 16 tons Sennebogen 613R. Nu kan u bij ons echter ook terecht om deze machines te huren. De lijmkraantjes (400kg) van Nemaasko vervolledigen ons kranengamma.

Betoncentrales : verrijdbaar en vast 

Een verrijdbare betoncentrale van ProAllReimer tonen we dit jaar in aluminium versie. Het lagere eigengewicht zorgt ervoor dat u nog meer grondstoffen kan meenemen. Voor de nog kleinere hoeveelheden ziet u de kleine mixers van Fiori die met een ingenieus weeg- en vulsysteem uitgerust kunnen worden. 

Beschoeiingssystemen 

Onze SBH beschoeiingssystemen krijgen dit jaar speciale aandacht voor de veiligheid met het laddersysteem van SBH om in alle veiligheid in een beschoeide put af te dalen. Verder ook nog de SmartShore, die in een oogwenk kan worden opgeblazen. Ook de nieuwste SBH telg wordt getoond : als alternatief voor de Berlinerwand heeft SBH een modulair systeem ontwikkeld dat gebruik maakt van bestaande beschoeiingsplaten, gecombineerd met innovatieve palen die ingetrild of ingeboord kunnen worden. 

Betonstaalverwerking 

Op onze binnenstand kan u een Schnell Formula 14 3D beugelautomaat en een nettenplooimachine PRE C6 aan het werk zien. Daarnaast vindt u er ook nog de machines van Simpedil voor het plooien of snijden van betonstaal. 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Cebeko verhuist naar nieuwbouw

Cebeko verhuist naar nieuwbouw

De Torhoutse materieelverdeler Cebeko verhuist in het voorjaar van 2023 naar een nieuwbouw op de Roeselaarseweg. De bouw start in 2022. Cebeko is gegroeid van een klein familiebedrijfje tot een uit de kluiten gewassen kmo. De jongste jaren is[…]

23/09/2021 | MaterieelVerhuur
Doosan en Interparts winnen twee awards op Matexpo

Doosan en Interparts winnen twee awards op Matexpo

Huurland neemt Global Rent over

Huurland neemt Global Rent over

Cargo-LIFT: een krachtig, betrouwbaar en veelzijdig haakarmsysteem

Cargo-LIFT: een krachtig, betrouwbaar en veelzijdig haakarmsysteem

Meer artikels