Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Van Der Spek neemt Franse torenkraanverhuurder over

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Van Der Spek neemt Franse torenkraanverhuurder over

(c) Van Der Spek nv

Hexagone Services S.A.S, een dochteronderneming van de groep Van Der Spek, neemt op 1 september de verhuuractiviteiten van torenkranen van de Franse firma Liebherr-Grues à Tour SAS over in de regio’s Île de France en Noord.
 

 

De Liebherr Groep beschikt in Frankrijk over een verhuurvloot van honderden torenkranen. Een groot deel van deze vloot bevindt zich in het gebied Ile-de-France en de regio Noord.
 
Hexagone Services heeft zich in Frankrijk ontwikkeld tot een belangrijke speler op de verhuurmarkt van torenkranen en zal zijn activiteiten in de regio’s Ile-de-France en Noord verder uitbouwen.
 
Liebherr behoudt zijn verkoopactiviteiten in Frankrijk evenals zijn verhuuractiviteiten in de andere Franse regio’s.
Het lokale technische steunpunt van Liebherr-Grues à Tour in Fontenay-Trésigny wordt omgevormd tot het Nationaal Technisch Centrum voor Liebherr-torenkranen.
 
Volgens Marco Guariglia, directeur verkoop bij Liebherr, heeft “Frankrijk voor Liebherr sinds het begin een bijzondere betekenis. Dankzij deze stap zullen onze partners hun verhuuractiviteiten versterken en kan Liebherr zich voluit concentreren om zijn marktpositie in Frankrijk verder uit te bouwen”.
 
“Sinds de oprichting van Hexagone in het jaar 2000 hebben we in Frankrijk een zekere naambekendheid opgebouwd als torenkraanverhuurder. In deze 20 jaar zijn we sterk gegroeid en we zien deze uitbreiding van onze huurvloot als een gezonde en constructieve evolutie van onze activiteiten in Frankrijk”, aldus Erik Van Audenrode, bedrijfsleider van Van Der Spek nv.
 
Christophe Zimmermann, bedrijfsleider van Liebherr-Grues à Tour SAS, ziet deze synergie tussen Liebherr en Hexagone als resultaat van een jarenlange, positieve samenwerking en ziet ook de mogelijkheid om zich verder te richten op de kernactiviteit van kraanverkoop en service.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Kobelco introduceert nieuwe generatie graafmachines

Kobelco introduceert nieuwe generatie graafmachines

Kobelco Construction Machinery Europe en de Belgische verdeler De Bruycker-Kemp kondigen aan dat aan het Kobelco-assortiment de nieuwe SK210LC-11 en SK210NLC-11 (versie met smal onderstel) werden toegevoegd. Deze nieuwe generatie graafmachines[…]

12/06/2021 | Graafmachines
Volvo breidt gamma hybride graafmachines uit

Volvo breidt gamma hybride graafmachines uit

Bobcat introduceert nieuwe generatie verreikers

Bobcat introduceert nieuwe generatie verreikers

Caterpillar: wielladers met meer productiviteit en minder onderhoudskosten

Caterpillar: wielladers met meer productiviteit en minder onderhoudskosten

Meer artikels