Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Vakbeurs voor secundaire houtbewerking Holz-Handwerk 2016 in NürnbergMesse

Gerelateerde onderwerpen :

Vakbeurs voor secundaire houtbewerking Holz-Handwerk 2016 in NürnbergMesse

De Nürenbergse vakbeurs voor secundaire houtbewerking Holz-Handwerk heeft plaats van 16 tot en met 19 maart 2016. Na een recordevenement in maart 2014 met 524 exposanten uit 18 landen en een significant toegenomen aantal bezoekers zijn de voorbereidingen voor de volgende beurs volop bezig. Het startschot werd begin juni gegeven en amper acht weken na het begin van de registratieperiode is reeds 80% van de tentoonstellingsruimte gereserveerd. Belangrijke marktleiders zoals Homag, Weinig, Festool, Biesse, Häfele en Schachermayer hebben hun deelname reeds bevestigd.

Om de twee jaar is deze vakbeurs een hoogtepunt voor schrijnwerkers, timmerlieden, gespecialiseerde dealers en experts in het laten maken van meubels en binneninrichting. De vakbeurs omvat alle producten en technologieën die relevant zijn voor het dagelijkse werk van houtverwerkende bedrijven.

De voorgestelde producten gaan van machines voor houtbewerking en elektrische en hydraulische gereedschappen over bevestigingssystemen, hardware, bouwelementen en ingebouwde systemen tot hout en materialen op houtbasis. Bij het vorige evenement grepen bijna 109.000 bezoekers de kans om de nieuwste trends en industrie-onderwerpen te ontdekken op de parallelle vakbeurzen Fensterbau Frontale en Holz-Handwerk.

Enkele van de belangrijkste redenen om deze vakbeurs te bezoeken, waren het ontdekken van de nieuwigheden die de bedrijven tentoonstelden en het vergroten van de eigen kennis. De verwachtingen werden ingelost: negen op de tien bezoekers waren tevreden over het aanbod op Holz-Handwerk 2014 en lieten weten dat ze de vakbeurs in de toekomst opnieuw zullen bezoeken.

Er was ook een grote tevredenheid bij de exposanten, van wie 93% een positieve balans van hun beursdeelname konden opmaken. Bijna alle deelnemende firma's, ongeveer 97%, konden hun relevante doelgroepen bereiken en 84% kon tijdens het evenement zelf al opdrachten ondertekenen.

De vakbeurs omvat alle producten die relevant zijn voor het dagelijkse werk van houtverwerkende bedrijven.

In 2016 pakt Holz-Handwerk opnieuw uit met zijn beproefde mix van mogelijkheden voor persoonlijk contact en specifieke technische probleemoplossingen in een vertrouwde, ontspannen werksfeer. De beurs wordt gezamenlijk georganiseerd door de VDMA Holzbearbeitungsmaschinen en de NürnbergMesse GmbH. Partners zijn het Fachverband Schreinerhandwerk Bayern (FSH Bayern) en het Fachverband des Maschinen- und Werkzeug-Großhandels e.V. (FDM).

Wie informatie wil over deze beurs kan contact opnemen met Ralph Ernst (ernst@debelux.org) van de afdeling Beurzen en Events van AHK debelux, de officiële vertegenwoordiging van de Beursmaatschappij Nürnberg voor België en Luxemburg.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Polyclose lokte vorige week meer dan 14.000 bezoekers naar Flanders Expo in Gent. Dat zijn er bijna 1.000 meer dan bij de vorige editie in 2018. Het was ook inhoudelijk een topeditie met tal van primeurs en nieuwigheden. Dat de sector van raam-,[…]

InterSolution toont veelbelovende toekomst van solarmarkt

InterSolution toont veelbelovende toekomst van solarmarkt

Innovatie en nieuwe systemen staan centraal op Polyclose

Innovatie en nieuwe systemen staan centraal op Polyclose

Helft bouwprofessionals vindt nieuwe technologieën belangrijk

Helft bouwprofessionals vindt nieuwe technologieën belangrijk

Meer artikels