Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Uw bedrijfswagen is uw visitekaartje!

Uw bedrijfswagen is uw visitekaartje!

© Fotografie: Annelien Nijland

Aluca bedrijfswageninrichting richt zich vooral op u als berijder en/of beheerder van een bedrijfswagen. Uw bedrijfswagen is immers niet alleen uw visitekaartje waarmee u een goed geordende en professioneel ingerichte werkplek uitdraagt. Het is ook een plek waar u zich veilig wilt voelen, waar u altijd alles overzichtelijk bij de hand heeft en waar, door gebruik van slimme materialen en toepassingen, de kosten tot een minimum beperkt blijven.

Werken in een rommelige omgeving komt de kwaliteit en efficiëntie van het werk niet ten goede. Dus ook in een bedrijfswagen waarmee u dagelijks op pad gaat, is overzicht van groot belang. Wanneer u uw gereedschappen, onderdelen en te gebruiken materialen overzichtelijk opbergt, werkt u sneller en prettiger! Met de efficiënte en flexibele oplossingen van het Aluca-systeem, richt u uw bedrijfswagen in op de voor u meest optimale wijze!

Licht, sterk en duurzaam

Aluca heeft bij de materiaalkeuze bewust gekozen voor aluminium. In de eerste plaats is dit namelijk een kwalitatief hoogstaand product. Het is zeer licht en toch ontzettend sterk. Maar wat tegenwoordig voor veel bedrijven ook een belangrijke rol speelt, is duurzaamheid. In het dagelijks gebruik bewijst het lichtgewicht aluminium vervolgens zijn waarde in de vorm van CO2-reductie ten opzichte van een zwaardere betimmering. En is de inrichting dan na lange tijd aan het eind van zijn levensfase, dan kan zeker 98% van de Aluca-inrichting worden gerecycled.

Het vervaardigen van aluminium uit dit gerecyclede materiaal kost maar 5% van de energie die de productie van nieuw aluminium kost. Zo worden de grondstoffen voor aluminium niet onnodig uitgeput. En daarmee heeft Aluca dus een groot voordeel ten opzichte van inrichtingen van hout, composiet of staal en past het dus prima in de moderne duurzaamheids en ‘cradle-to-cradle’ filosofie.

Maar liefs 8 jaar garantie

Juist omdat het materiaal zo sterk is en de constructies zo goed doordacht en getest, geeft Aluca maar liefst acht jaar garantie op de bedrijfswageninrichting. Daarmee is Aluca absoluut koploper vergeleken met andere systemen.
Wanneer u een bedrijfswagen leaset kunt u dus, binnen de veelal geldende leasetermijn van vier jaar, de bedrijfswageninrichting nog ruimschoots binnen de garantietermijn overbouwen naar een volgende bedrijfswagen.


 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Jan De Nul pakt uit met duurzame strandsuppletie

Jan De Nul pakt uit met duurzame strandsuppletie

Jan De Nul Group mag zich de eerste baggeraar noemen die 100% duurzame strandsuppleties uitvoert. Bovendien voor de Belgische kust. Vanaf 1 februari zal Jan De Nul in opdracht van de Vlaamse Overheid, agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust[…]

Fuelie ontzorgt materieelverhuurders en -huurders en aannemers met grote machines

Fuelie ontzorgt materieelverhuurders en -huurders en aannemers met grote machines

CMS verkoopt betonpompen van Zoomlion

CMS verkoopt betonpompen van Zoomlion

Delvano levert eerste Case CX 145 met Stage V-motor

Delvano levert eerste Case CX 145 met Stage V-motor

Meer artikels