Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Ucrete Fast: al na vijf uur te belasten

Gerelateerde onderwerpen :

Al meer dan veertig jaar ontwikkelt BASF Construction Chemicals het toonaangevende Ucrete kunststof vloersysteem. De snelhardende versie van dit vloersysteem heet Ucrete Fast en is door zijn unieke eigenschappen zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en de (petro)chemische industrie.

Met Ucrete Fast kan de vloer bij een omgevingstemperatuur van 10° C al vijf uur na het aanbrengen volledig worden belast. Bovendien blinken de Ucrete-systemen uit in duurzaamheid en zijn ze bestand tegen de meest extreme thermische, chemische en mechanische belastingen.

De Ucrete-vloersystemen zijn onder meer geschikt voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie en de (petro)chemische industrie. Het systeem kan nog worden toegepast op betonnen ondergronden met 10% restvocht, zonder dat dit ten koste gaat van de hechting en de duurzame werking.

Het bestaande Ucrete-kleurenassortiment van crème, geel, groen, groen/bruin, rood, grijs en oranje werd onlangs uitgebreid met blauw. Daardoor passen de Ucrete-producten nu in vrijwel elke omgeving. ' LVDB

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Herleid cyberrisico's tot het minimum

Herleid cyberrisico's tot het minimum

Het aantal bedrijven dat zich verzekert tegen cyberrisico’s is de voorbije jaren significant toegenomen. Uit de praktijk blijkt immers dat het verzekeringspakket van ook heel wat bouwbedrijven hen onvoldoende beschermt tegen het steeds[…]

25/06/2020 | VerzekeringGDPR
Meeste bouwbedrijven zijn bijna volledig aan de slag

Meeste bouwbedrijven zijn bijna volledig aan de slag

Nieuwe veiligheidsoplossingen voor scheepsbouw

Nieuwe veiligheidsoplossingen voor scheepsbouw

Coronacrisis vraagt aangepaste veiligheidspictogrammen

Coronacrisis vraagt aangepaste veiligheidspictogrammen

Meer artikels