Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Twin Trading vaart 
zijn eigen koers

Twin Trading vaart 
zijn eigen koers

Dankzij een vroegere werkgever, had 
Bart Hebbrecht, zaakvoerder van TWIN TRADING BVBA snel door dat het ook anders kon. Korte communicatielijnen is daar één van. Geen valse beloftes doen, maar handelen. Twin Trading BVBA bestaat ondertussen 6 jaar en in die tijd profileerde Bart Hebbrecht zijn bedrijf in de markt van de recycling, maar ook daar­buiten lopen er verscheidene projecten.

De kennis is bij dit bedrijf veel ruimer dan enkel en alleen maar grond en stenen afzeven, maar behelst ook de specifiek moeilijkere producten in elke mogelijke sector. Om dit te kunnen blijven garanderen was het noodzakelijk om bepaalde merken af te stoten en exclusiviteiten af te sluiten met o.a. KLÖCKNER Sieb­maschinen GmbH. Dit duitse constructiebedrijf doet geen 
enkele toegift omtrent kwaliteit, veiligheid, 
degelijkheid en zet zo de “standaard” in de compacte zeefmachines. Concurrenten kopiëren mateloos wat KLÖCKNER construeerd, maar helaas blijft het daar ook bij. De échte meerwaarde komt volgens Bart Hebbrecht enkel en alleen maar door NIET naar de concurrentie te kijken, maar een eigen koers te varen. Dit typeert geheel de zienswijze van zijn bedrijf Twin Trading BVBA in de recyclingmarkt.

Zo is Bart Hebbrecht’s bedrijf sinds kort dealer van ANACONDA. Dit Noord-Ierse bedrijf construeert o.a. zeefmachines, stackers, feeders.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Demo Days pas in 2022

Demo Days pas in 2022

The Fair Experts, de organisator van de materieeldemonstratiebeurs Demo Days, heeft beslist om dat evenement af te gelasten. De volgende editie van Demo Days is voorzien op 3 en 4 september 2022. Het is één maand voor het evenement[…]

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Stalenrijplaten.be 
bewandelt nationale en 
internationale wegen

Stalenrijplaten.be 
bewandelt nationale en 
internationale wegen

Hidromek: een gevestigde waarde

Hidromek: een gevestigde waarde

Meer artikels