Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

TVH viert gouden jubileum met nieuw magazijn

Gerelateerde onderwerpen :

,
TVH viert gouden jubileum met nieuw magazijn

TVH, de wereldspeler in heftrucks, industriële voertuigen en onderdelen voor die machines uit Waregem, viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag. Het begon in 1969 als bedrijfje van de twee vrienden Paul Thermote en Paul Vanhalst. 50 jaar later is het familiebedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 6.700 medewerkers.

Het verhaal van TVH is er één van onafgebroken groei, met in 2018 een omzet van ruim 1,6 miljard €. Ook de andere cijfers zijn indrukwekkend: 191 vestigingen voor 65 bedrijven in 27 landen verspreid over alle continenten. Door de constante groei heeft TVH dan ook altijd een pak vacatures. Op dit moment zijn er dat zowat 150, verspreid over alle afdelingen.

Voor het personeel staan in dit jubileumjaar bovenop de jaarlijks terugkerende activiteiten nog extra evenementen gepland: een gezinsdag, een filmavond en als afsluiter van het feestjaar een groot personeelsfeest.

Voor het jubileumjaar pakt TVH uit met een groot doek met een foto van collega’s dat aan het nieuwe magazijn langs de E17 hangt. De foto toont de diversiteit in de grote TVH-familie met medewerkers uit verschillende afdelingen. Het familiale karakter is volgens het bedrijf één van de sleutels tot succes.

TVH werkt intussen volop aan zijn nieuwe geautomatiseerde magazijn voor onderdelen. Dit nieuwbouwpand is een paradepaardje van 12.000 m². Vanaf de zomer zal dit magazijn ook in verschillende fases in gebruik genomen worden.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Strategische transformatiesteun voor Atlas Copco Airpower

Strategische transformatiesteun voor Atlas Copco Airpower

De Vlaamse regering kent op voorstel van viceminister-president Hilde Crevits een strategische transformatiesteun van 2 miljoen € toe aan Atlas Copco Airpower nv in Wilrijk. Atlas Copco is wereldmarktleider in perslucht voor een brede[…]

Cebeko gaat in zee met Thwaites

Cebeko gaat in zee met Thwaites

België produceert opnieuw glijbekistingsmachines

België produceert opnieuw glijbekistingsmachines

Nieuwe eisen voor tractoren vanaf 2020

Nieuwe eisen voor tractoren vanaf 2020

Meer artikels