Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

TVH toonde JLG 400SC-rupshoogwerker op Matexpo

Gerelateerde onderwerpen :

TVH toonde JLG 400SC-rupshoogwerker op Matexpo

TVH Equipment, deel van TVH Group, heeft zopas de nieuwe 400SC-rupshoogwerker (foto) van JLG opgenomen in zijn vloot. De firma verkoopt en verhuurt deze machine over heel België.

De JLG 400SC heeft een telescopische arm gemonteerd op een rupsonderstel met rubbertracks en is daardoor makkelijk inzetbaar op ruw en modderig terrein. Het hefvermogen tot 450 kg en de werkhoogte van 14 m zorgen ervoor dat deze hoogwerker beantwoordt aan de zwaarste noden op de bouwplaats inzake toegankelijkheid, hefvermogen en werktijd. Andere voordelen zijn het lage verbruik en het onderhoudsvriendelijke en duurzame materiaal.

Wereldpremière

TVH stelde deze JLG 400SC in wereldpremière voor op de internationale materieelvakbeurs Matexpo in Kortrijk. Daarnaast mocht de firma ook de 100.000ste JLG-telehandler tonen. Tijdens de vakbeurs verkocht TVH reeds een eerste 400SC aan een collega-verhuurder. 'TVH Equipment heeft momenteel tien van deze rupshoogwerkers, maar we zijn van plan om er nog meer op te nemen in ons verhuurpark', aldus Jean-Pierre De Nil, directeur Access Equipment bij TVH Equipment.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vangaever levert 'outstanding performance' met Bobcat

Vangaever levert 'outstanding performance' met Bobcat

Bobcat-dealer Vangaever kreeg zopas een award voor zijn ‘outstanding performance’ voor het merk in coronajaar 2020. Het bedrijf met hoofdzetel in Waregem wordt door Bobcat aangeduid als ‘best in class’ voor Europa, het[…]

18/05/2021 | MatexpoKnikladers
Matexpo rekent op een 'normale' editie

Matexpo rekent op een 'normale' editie

Demo Days pas in 2022

Demo Days pas in 2022

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Meer artikels