Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

TVH - Thermote & Vanhalst neemt hoofdactiviteit IPS France over

TVH – Thermote & Vanhalst, wereldspeler inzake material handling, heeft onlangs de hoofdactiviteit van IPS overgenomen. Het gaat om de distributie in Frankrijk van onderdelen en batterijen voor hoogwerkers. De onderdelenactiviteit voor Frankrijk en de Franse overzeese gebieden werd onmiddellijk geïntegreerd in de activiteiten van TVH France SASU. Met deze overname versterkt TVH zijn aanwezigheid op de markt voor hoogwerkeronderdelen.

IPS France werd in 2006 opgericht in Abzac, Bordeaux en is een dochteronderneming van de IAPS Groep. Deze Britse groep is actief in de verdeling van onderdelen voor en onderhoud van hoogwerkers. Nu TVH de verdeling van onderdelen van IPS overneemt, zal IPS France haar andere activiteit, de verdeling van hoogwerkers, voortzetten onder een andere naam.

Vlotte integratie

Om de overgang voor de IPS-klanten vlot te laten verlopen, integreerde TVH alle IPS-referenties en bijbehorende cross-referenties in haar eigen systeem. Daarnaast nam de firma ook de historiek van bestellingen en de bestaande offertes over. De communicatiekanalen van IPS, zoals mail, telefoon, fax en website schakelen nu rechtstreeks door naar de verkoopafdeling van TVH.

De overname van IPS laat TVH toe om haar brede gamma aan onderdelen voor hoogwerkers nog uit te breiden en haar positie op de Franse markt te versterken. De vroegere IPS-klanten kunnen terecht bij TVH's gespecialiseerde verkoopteam op de hoofdzetel in Waregem. Bovendien hebben zij nu ook toegang tot de MyTotalSource webshop. 'Met de overname van IPS rolt TVH haar strategie voort uit om te groeien en een echte one-stop shop te zijn op het gebied van onderdelen voor hoogwerkers. Zo kunnen we onze klanten een volledig pakket aanbieden met de beste service die ze van TVH mogen verwachten', aldus Kristof Bolle, directeur Sales Industrial Equipment Parts & Accessories. - RH

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vergunning voor verbinding Jules de Trooz in Brussel

Vergunning voor verbinding Jules de Trooz in Brussel

Urban.brussels levert een vergunning af aan Brussel Mobiliteit voor de bouw van een verbinding voor voetgangers en fietsers onder de brug aan Jules de Trooz. Met deze onderdoorgang komt er een alternatief voor een druk kruispunt en wordt de[…]

TINC, GIMV en TDP lanceren Yally

TINC, GIMV en TDP lanceren Yally

Gent verdubbelt subsidie voor energiezuinige renovatie huurwoningen

Gent verdubbelt subsidie voor energiezuinige renovatie huurwoningen

Ontwerper aangesteld voor Impact Factory in Mechelen

Ontwerper aangesteld voor Impact Factory in Mechelen