Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

TVH: een jong machinepark en overal dichtbij

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
TVH: een jong machinepark en overal dichtbij

Wanneer regelmatig op een grote hoogte gewerkt wordt, zijn vaak professionele hulpmiddelen nodig. Met een hoogwerker, een verreiker of een heftruck worden mensen of materiaal veilig tot op de gewenste hoogte gebracht. Elke opdracht heeft zijn eigen kenmerken en dus ook andere noden. Dit maakt het op financieel vlak niet altijd haalbaar om voor elke klus de meest gepaste machine aan te kopen. Hier biedt TVH Equipment een oplossing. De onderneming verhuurt hoogwerkers, verreikers of heftrucks die perfect passen bij het uit te voeren werk.

Naast een verhuurvloot van meer dan 4.600 hoogwerkers, verreikers en heftrucks heeft TVH Equipment ook een eigen onderhoudsdienst en ervaren instructeurs om huurders aan te leren wat elke machine kan en hoe ze bediend worden. Ook bij vragen biedt TVH Equipment steeds een gepast antwoord en de nodige hulp. De jarenlange ervaring is een sterke troef voor het bedrijf; dat bewijst ook het feit dat er bij de start van de werkweek gemiddeld 500 leveringen zijn.

Huren als voordeligste én meest efficiënte oplossing

Huren van machines zoals hoogwerkers, verreikers of heftrucks biedt vele voordelen: je betaalt enkel voor de termijn waarin de machine nodig is en levering en ophaling gebeuren op het moment dat de klant bepaalt. De bestelling bevestigen en afmelden zodra je als gebruiker klaar bent met het werk is het enige dat je nog moet doen. Voor de rest vallen alle zorgen weg: geen onderhoud uitvoeren, geen verzekeringen afsluiten, geen herstellingen uitvoeren en ga zo maar door. Het belangrijkste voordeel is uiteraard dat je altijd over de machine beschikt die aangepast is aan het uit te voeren werk, wat dan weer bijdraagt tot de veiligheid op de werf.

Persoonlijk advies

De commerciële buitendienstmedewerkers van TVH zijn de geknipte personen om de huurders te adviseren over de meest geschikte machine. Zij komen ter plaatse om samen met de klant te bepalen welke machine de beste oplossing biedt. Elke Vlaamse regio heeft een medewerker die je snel kan bijstaan met professioneel advies. Veilig en efficiënt werken kan immers alleen met het juiste materiaal en in dit geval de juiste machine. Als klant heb je een persoonlijke accountmanager, die vanaf het eerste contact met TVH Equipment betrokken is.

Jong machinepark

TVH biedt de garantie dat zijn machines recent, up-to-date en goed onderhouden zijn. De gemiddelde ouderdom van een machine is vier jaar. Bovendien controleert TVH zijn machines na elke verhuuropdracht op alle kritieke punten vóór ze opnieuw verhuurd worden. Bij de samenstelling van het machinepark kiest TVH Equipment ook expliciet voor topmerken.

Hoogwerker op vrachtwagen met rijbewijs B

Bij de vele machines die TVH aanbiedt in zijn verhuurvloot zitten ook hoogwerkers op vrachtwagen. Deze toestellen combineren de functies van een hoogwerker met de mobiliteit van een lichte vrachtwagen, waarvoor een rijbewijs B volstaat. Dit is ideaal wanneer op een dag op meer locaties moet gewerkt worden of voor werkzaamheden langs de openbare weg of in een stedelijke omgeving. Deze toestellen zijn op te halen bij één van de vier afhaalpunten.

TVH Academy

Uiteraard moeten de chauffeurs of bedieners van hoogwerkers, verreikers of heftrucks de juiste opleiding hebben gekregen om een gehuurde machine op een veilige manier te bedienen.
Indien jij of een collega nog niet de nodige opleiding gevolgd heeft kan je terecht bij TVH Academy. Deze opleiding verhoogt de veiligheid en efficiëntie van de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Na een opleiding ontvangen de bestuurders een erkend rijvaardigheidsattest dat vijf jaar geldig blijft.

Altijd dichtbij

Er is altijd wel een vestiging van TVH Equipment in de buurt. België telt zes vestigingen: Antwerpen, Londerzeel, Maaseik, Nijvel, Sint-Niklaas en Waregem. Het bedrijf heeft daarmee als extra troef ook een snelle levering en ophaling van de machine. Loopt er toch iets fout tijdens de huurperiode, dan zijn de technische specialisten van TVH altijd snel ter plaatse zodat je snel weer verder kunt.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Bouwkroniek laat elke week een CEO of andere leidinggevende uit de brede Belgische bouwsector aan het woord. Deze week mag Anthony Blavier, CEO van Maisons Compère/Woningen Compere, antwoorden op onze vijf standaardvragen.    […]

Patrick Cloet overleden

Patrick Cloet overleden

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Meer artikels