Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Troostwijk en BVA fuseren

Gerelateerde onderwerpen :

,
Troostwijk en BVA fuseren

© Fotopersburo Dijkstra bvPostbus 751420 AB UithoornNederland

Auctio, met BVA Auctions als bekendste label, en Troostwijk Auctions & Valuations fuseren en vormen samen TBAuctions, naar eigen zeggen het grootste online veilingplatform van Europa. “Een logische stap. We bundelen technologie, veilingexpertise en marktkennis. Onze kopers vinden voortaan nog meer interessante items. En onze verkopers bereiken een nog groter internationaal koperspubliek. Wij weten precies waar de juiste kopers zitten”, aldus de ceo’s Ghislaine Duijmelings (Troostwijk) en Herberth Samsom (Auctio).

“Veilen draait steeds meer om technologie, data en marketing. Die expertise en investeringen voegen we nu samen onder de holding TBAuctions. Troostwijk en BVA blijven onze voornaamste merken. We vullen elkaar in de markt uitstekend aan. Elke verkoper kan bij ons terecht. Op basis van data weten we via welke merken en kanalen je de beste opbrengst realiseert”, aldus Samsom.

“We bieden nu 1,5 miljoen items (kavels) per jaar aan in 6.700 veilingen. We zitten in 18 landen en kopers komen van over de hele wereld. Dan heb je het elke maand over meer dan 6 miljoen bezoeken en bijna 100 miljoen pageviews. Voor kopers is veilig kunnen kopen en bieden van groot belang. We zijn een uitstekend alternatief voor reguliere verkoopkanalen. Een groot aanbod en de spanning van het bieden spelen daarbij een grote rol”, gaat Samsom voort.

“Daarnaast zijn we sterk in de persoonlijke relatie. We helpen je als bedrijf je achterliggende doelen te behalen: een gezonder bedrijf, ruimte om (opnieuw) te investeren en flexibeler te zijn zodat je kan inspelen op marktontwikkelingen. Dat gaat allemaal makkelijker als je een partner hebt die je volledig vertrouwt en die je helpt de waarde van je assets te verzilveren. Want alles heeft waarde”, vult Duijmelings aan.

Specifieke sectoren

Het bedrijf gaat zich nog sterker focussen op specifieke sectoren en groeibranches in heel Europa. Een kleine greep: kunst & antiek, onroerend goed, agrarisch, metaalbewerking, foodprocessing, bouw, infrastructuur, logistiek & transport. “In sommige landen en sectoren is veilen als verkoopmethode nog niet zo ingeburgerd. Ook daar gaan we veilingen duidelijk op de kaart zetten als de ultieme verkoopmethode”, besluit Samsom.

TBAuctions

Met de belangrijkste merken Troostwijk Auctions & Valuations en BVA Auctions, is TBAuctions één van de grootste veilingplatforms van Europa. TBAuctions veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken en is snel, veilig en transparant. TBAuctions heeft experts in alle sectoren.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

'De  bouw is het voorbije jaar veel flexibeler geworden'

'De bouw is het voorbije jaar veel flexibeler geworden'

Elke week geeft Bouwkroniek het woord aan een CEO uit de brede Belgische bouwsector. Dit keer voelen we Bill Olivier aan de tand, CEO van Loxam Belux.   Van welke nieuwe technologie verwacht u dat ze uw business de komende jaren het meeste[…]

Studiebureau Jonckheere verhuist naar cohousingproject in Brugge

Studiebureau Jonckheere verhuist naar cohousingproject in Brugge

'Sneller bouwproces koppelen aan duurzaamheid en kwaliteit'

'Sneller bouwproces koppelen aan duurzaamheid en kwaliteit'

VIATEQ: partner voor opdrachtgever en aannemer

Publireportage

VIATEQ: partner voor opdrachtgever en aannemer

Meer artikels