Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Trayco investeert 2 miljoen €

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Trayco investeert 2 miljoen €

(c) Trayco

De Belgische producent van kabeldraagsystemen Trayco investeert in volle coronacrisis twee miljoen € in de uitbreiding van zijn machinepark in Oudenaarde.
 
De nieuwe investering volgt op de opstart in 2012 en de uitbreiding met 3.000 m² van het gebouw met extra machines in 2017. De nieuwe investering past in de toekomstplannen om zowel in binnen- als buitenland nieuwe markten te ontwikkelen.
 
Voor dit jaar mikte het bedrijf op een omzet van 6,8 miljoen €. “De impact van de coronacrisis valt af te wachten, desalniettemin beseffen we dat we ons meer dan ooit moeten wapenen voor de toekomst”, zo zegt zaakvoerder Geert Ballet.
 

Buigmachine

 
Met de aankoop van een volautomatische profileerlijn, een hightech assemblagelijn en een volledig geautomatiseerde buigmachine voor verschillende producten breidt Trayco zijn machinepark uit met zowat 1.000 m². “We zien zowel in binnen- als buitenland de vraag groeien naar een aantal vernieuwende producten”, zegt Geert Ballet.
 
Trayco bracht de afgelopen jaren heel wat innovatieve producten op de markt, dit zowel binnen het gamma kabeldraagsystemen alsook naar nieuwe markten toe. Zo werd het gamma o.a. uitgebreid met het plug & play-vloersysteem The.Box en het Solar-gamma. Hierbij staan kwaliteit, veiligheid en een supersnelle montage steeds centraal.
 
“Na de zomer brengen we een uniek gamma voor industriële toepassingen op de markt onder de productnaam The.Force by Trayco en tal van andere nieuwigheden in het gamma montagesystemen. Deze producten werden stuk voor stuk ontwikkeld op basis van input en feedback uit de markt, rekening houdende met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.”
 
De Belgische economie ligt Trayco nauw aan het hart. Het bedrijf stelt als werkgever en indirect – als leverancier/klant van ettelijke binnen- en buitenlandse partners heel wat mensen te werk. “Zeker in deze coronatijden staat of valt alles met goede en degelijke verstandhoudingen, dit valt nu extra op. We zijn ervan overtuigd dat we hier samen met onze partners sterker uitkomen en klaar zijn om een verdere groei op te vangen en zo een nog grotere bijdrage te leveren aan onze lokale economie”, besluit Geert Ballet.

 

Trayco

 
Het productgamma van Trayco bestaat uit kabelbanen, draadnetten, kabelladders, montagesystemen, vrijstaande energiezuilen en een plug&play-vloersysteem. Trayco levert innovatieve producten waarbij gebruiksgemak voor de installateur centraal staat. Het bedrijf uit Oudenaarde heeft ook aandacht voor een betere service. Dat kan door de mogelijkheid om te leveren binnen de 24 uur. Installateurs, elektrotechnische groothandels, studiebureaus en andere voorschrijvende instanties behoren tot de klanten van Trayco.
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

TAROS geeft cold-recycling een nieuw elan

TAROS geeft cold-recycling een nieuw elan

Het affrezen van asfalt- en betonverhardingen blijft een nichemarkt in de wegenbouw. TAROS wil zich als nieuwe naam in de sector onderscheiden door sterk in te zetten op klantenservice en kwaliteit. TAROS is niet uit het niets opgericht. TAnghe[…]

Delaere Engineering verkoopt activiteit weegbruggen aan RDS

Delaere Engineering verkoopt activiteit weegbruggen aan RDS

De Belgian Construction Awards krijgen een vervolg

De Belgian Construction Awards krijgen een vervolg

'We willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden'

'We willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden'

Meer artikels