Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Trayco investeert 2 miljoen €

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Trayco investeert 2 miljoen €

(c) Trayco

De Belgische producent van kabeldraagsystemen Trayco investeert in volle coronacrisis twee miljoen € in de uitbreiding van zijn machinepark in Oudenaarde.
 
De nieuwe investering volgt op de opstart in 2012 en de uitbreiding met 3.000 m² van het gebouw met extra machines in 2017. De nieuwe investering past in de toekomstplannen om zowel in binnen- als buitenland nieuwe markten te ontwikkelen.
 
Voor dit jaar mikte het bedrijf op een omzet van 6,8 miljoen €. “De impact van de coronacrisis valt af te wachten, desalniettemin beseffen we dat we ons meer dan ooit moeten wapenen voor de toekomst”, zo zegt zaakvoerder Geert Ballet.
 

Buigmachine

 
Met de aankoop van een volautomatische profileerlijn, een hightech assemblagelijn en een volledig geautomatiseerde buigmachine voor verschillende producten breidt Trayco zijn machinepark uit met zowat 1.000 m². “We zien zowel in binnen- als buitenland de vraag groeien naar een aantal vernieuwende producten”, zegt Geert Ballet.
 
Trayco bracht de afgelopen jaren heel wat innovatieve producten op de markt, dit zowel binnen het gamma kabeldraagsystemen alsook naar nieuwe markten toe. Zo werd het gamma o.a. uitgebreid met het plug & play-vloersysteem The.Box en het Solar-gamma. Hierbij staan kwaliteit, veiligheid en een supersnelle montage steeds centraal.
 
“Na de zomer brengen we een uniek gamma voor industriële toepassingen op de markt onder de productnaam The.Force by Trayco en tal van andere nieuwigheden in het gamma montagesystemen. Deze producten werden stuk voor stuk ontwikkeld op basis van input en feedback uit de markt, rekening houdende met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.”
 
De Belgische economie ligt Trayco nauw aan het hart. Het bedrijf stelt als werkgever en indirect – als leverancier/klant van ettelijke binnen- en buitenlandse partners heel wat mensen te werk. “Zeker in deze coronatijden staat of valt alles met goede en degelijke verstandhoudingen, dit valt nu extra op. We zijn ervan overtuigd dat we hier samen met onze partners sterker uitkomen en klaar zijn om een verdere groei op te vangen en zo een nog grotere bijdrage te leveren aan onze lokale economie”, besluit Geert Ballet.

 

Trayco

 
Het productgamma van Trayco bestaat uit kabelbanen, draadnetten, kabelladders, montagesystemen, vrijstaande energiezuilen en een plug&play-vloersysteem. Trayco levert innovatieve producten waarbij gebruiksgemak voor de installateur centraal staat. Het bedrijf uit Oudenaarde heeft ook aandacht voor een betere service. Dat kan door de mogelijkheid om te leveren binnen de 24 uur. Installateurs, elektrotechnische groothandels, studiebureaus en andere voorschrijvende instanties behoren tot de klanten van Trayco.
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

"Het strenger worden van de banken vormt een gevaar voor projecten"

"Het strenger worden van de banken vormt een gevaar voor projecten"

Ook in 2021 laat Bouwkroniek een reeks CEO’s aan het woord. We zetten het nieuwe jaar in met de antwoorden van Elisabeth Van Damme, bestuurder bij makelaar Elitis Real Estate. Van welke nieuwe technologie verwacht u dat ze uw business de[…]

Verhelst Group groepeert divisies voor professionele bouwprojecten

Verhelst Group groepeert divisies voor professionele bouwprojecten

Steeds meer pakketbrievenbussen aan Belgische opritten

Steeds meer pakketbrievenbussen aan Belgische opritten

Duco huldigt trouwe personeelsleden

Duco huldigt trouwe personeelsleden

Meer artikels