Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Transport- en opbergsysteem en mobiel werkstation

Transport- en opbergsysteem en mobiel werkstation

WorkMo (foto) van Sortimo is een mobiel werkstation, transport- en opbergsysteem: draagbare, onderling combineerbare modules die met een handig verbindingselement gelinkt kunnen worden. Ze kunnen als transportmiddel, en in gekoppelde vorm als werkstation en mobiele workshop ingezet worden. De modules zijn niet vast geïnstalleerd en kunnen altijd uit het voertuig genomen worden. Handig voor wie zijn wagen flexibel wil benutten: voor het transport van materiaal, als werkatelier en servicevoertuig.

FlexRack is er voor wie een flexibele inrichting in zijn bedrijfsvoertuig wil. Geschikt voor wie nu en dan grote materialen veilig wil vervoeren en op andere momenten zijn rekken wil gebruiken. De rekken worden vervaardigd uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal. Hierdoor zijn ze erg licht en hebben ze een extreem hoge draagkracht (120 kg). Aan de rekken werden profielen uit het ProSafe ladingbeveiligingssysteem gemonteerd. De legvlakken hebben een flexibele hellingsgraad, kunnen in de hoogte worden versteld en meer naar de wand toe hellen. Zo wordt de laadruimte maximaal benut.

Deze 'Heavy Duty' voertuiginrichting is bestand tegen extreme omstandigheden. Gemaakt in een stevig composietmateriaal is het systeem stoot-, kras- en corrosiebestendig en resistent tegen diverse chemische stoffen. De rekken en vakken kunnen ladingen aan tot 120 kg. Dankzij de kleppen vooraan kunnen zware machines en gereedschappen veilig worden opgeborgen. De robuuste schuifladen dragen tot 90 kg. Tot de Sortimo HD-accessoires behoren haken, een werkbank, buizen- en andere houders. Alle componenten uit dit 'heavy duty'-assortiment hebben donkere fronten waardoor vuil er geen vat op heeft.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

De Waalse groep Thomas & Piron neemt de bedrijven BAM Galère en BAM Lux over van de Nederlandse groep BAM. De Nederlandse groep BAM heeft in ons land ook nog het bedrijf Interbuild. De transactie, waarvan het bedrag niet wordt[…]

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar