Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Tien jaar Algemeen Bouwbedrijf Roels

Tien jaar Algemeen Bouwbedrijf Roels

Het Algemeen Bouwbedrijf Roels uit Ternat, gespecialiseerd in dakwerken, verwarming en renovatie, viert zijn tiende verjaardag. De onderneming werd opgericht in juni 2008 door vader Johan en zoon Michael Roels en is vandaag uitgegroeid tot een gereputeerd algemeen bouwbedrijf dat in het Pajottenland en de wijde omgeving woonprojecten en openbare gebouwen neerzet. 

In 2010 gaat Roels met de eerste openbare werken aan de slag. Kort nadien treedt echtgenote Deborah Vanderpoorten Michael bij. Nog vóór het einde van 2013 haalt Roels een erkenningsklasse 5D. Tussen 2014 en 2015 bouwt Roels de eerste hoogbouw, verhuist het bedrijf van Dilbeek naar Ternat en worden Roels Projectontwikkeling en Roels Grondenmaatschappij opgericht, waardoor Roels zelf projectgronden kan verwerven en ontwikkelen. 

Om de blijvende groei te kunnen volgen breidt ook het managementteam uit en komt Kris Van den Borre in 2016 aan boord. Het eerste grote eigen project, ‘De Brabander’ in Lennik met acht ben-appartementen en dertien ondergrondse garages, brengt het vernieuwde team eind 2017 tot een goed einde.

Roels Algemeen Bouwbedrijf is intussen uitgegroeid tot een merk en een begrip in de regio. Het team van Michael kijkt vandaag trots terug op de bouw van zes projecten met meergezinswoningen in amper twee jaar tijd en mag ook de bouw van twee scholen en een medisch centrum aan zijn portfolio toevoegen.

Dankzij een enthousiast bedrijfsbeleid slagen de zaakvoerders erin om het personeelsverloop tot een minimum te beperken. De gemiddelde leeftijd bij Roels Algemeen Bouwbedrijf ligt rond de 30, ruim 10 jaar jonger dan gangbaar in de sector. Als erkenning voor hun medewerkers en voor hun professionele relaties dronk Roels vorig weekend een glaasje op het succesvolle tienjarige jubileum.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Inge Simons is directeur HR bij SPIE Belgium

Inge Simons is directeur HR bij SPIE Belgium

SPIE Belgium, de Belgische dochteronderneming van SPIE, één van de Europese marktleiders in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, stelde Inge Simons aan als directeur human resources. Inge[…]

Vandenbussche krijgt Best managed Company Award

Vandenbussche krijgt Best managed Company Award

Bouwprofessionals welkom in virtuele stad van de toekomst

Bouwprofessionals welkom in virtuele stad van de toekomst

Nieuwe directeur en strategie voor Willemen Construct

Nieuwe directeur en strategie voor Willemen Construct

Meer artikels