Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Thuis zoekt een nieuwe thuis

Gerelateerde onderwerpen :

,
Thuis zoekt een nieuwe thuis

(c) VRT

In 2026 verhuizen de VRT-medewerkers aan de Reyerslaan in Brussel naar een splinternieuw gebouw. De productie van de dagelijkse fictiereeks Thuis – waarvoor de binnenopnames gebeuren in Studio Manhattan in Leuven - verhuist niet naar het nieuwe VRT-gebouw. Om gelijke tred te houden met de modernisering aan de Reyerslaan wil de VRT de mogelijkheden onderzoeken om de productie van Thuis te aligneren met die aan de Reyerslaan.

 

De VRT verkent via een open marktbevraging potentiële mogelijkheden voor een moderne, inspirerende en kwalitatieve werkomgeving om Thuis op te nemen. De openbare omroep wil een langetermijnengagement aangaan en mikt op niet later dan 2026 om de productie van deze TV-reeks op een hedendaagse locatie te organiseren. Indien de mogelijkheid bestaat om deze vernieuwing vroeger te realiseren zal de VRT dit zeker overwegen.
 
Via de marktbevraging - in de vorm van een RFI - wil de VRT inspiratie verwerven over mogelijke locaties om dit project te realiseren.  Wie denkt een geschikte locatie ter beschikking te kunnen stellen, kan zich tot 13 september melden.

https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=418442&saveSearchParams=true&useWorkingOrganisationId=%66%61%6C%73%65&marketPlaceType=%6A%65%70%70&isPopup=&publicationDateBDAFrom=&advancedSearch=%66%61%6C%73%65&publicationDateBDATo=&publicationNumberBDA=&

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Extra renovatiewerken voor Design Museum Gent

Extra renovatiewerken voor Design Museum Gent

Het Design Museum Gent krijgt niet alleen een renovatie van de historische gebouwen en een volledig nieuwe vleugel, ook de bestaande vleugel uit 1992 wordt onder handen genomen. De moderne vleugel wordt ruimer en krijgt een betere[…]

28/01/2022 | Gentoverheidsopdracht
Leuven zoekt erfpachter voor kasteel De Bron in Kessel-Lo

Leuven zoekt erfpachter voor kasteel De Bron in Kessel-Lo

Belgen bouwen de Tour Triangle in Parijs

Belgen bouwen de Tour Triangle in Parijs

Consultatieronde voor bouw nieuwe kmo-units in Mol

Consultatieronde voor bouw nieuwe kmo-units in Mol

Meer artikels