Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Thermostaat die meedenkt

ATAG One gaat voort waar een traditionele thermostaat ophoudt. Comfortverhogend, kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk zijn hierbij de kernwoorden maar het systeem is vooral ook eenvoudig te installeren en in te stellen. De thermostaat is vanop afstand te bedienen en heeft geen ingewikkelde programma's. Thuiskomen in een behaaglijke woning of onverwacht wat langer buiten de deur' Met ATAG One is de kamertemperatuur probleemloos te regelen via de bijhorende app voor tablet, smartphone, pc of laptop.

De cv-ketel en de ATAG One thermostaat staan met elkaar in verbinding. Water van de cv-installatie bijvullen' Onverwachts een storing' ATAG One geeft van vooraf zowel aan de eindgebruiker als aan de installateur een melding. Via de ATAG One komt je direct in contact met je installateur, die steeds over de recentste informatie over je ketel beschikt. Wie bv. een afspraak wil maken voor onderhoud, zonder te bellen kan dat snel en eenvoudig regelen via de ATAG One of de bijhorende app.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Heraanleg wenkt voor kruispunt in Berchem

Heraanleg wenkt voor kruispunt in Berchem

Het uitgestrekte en complexe kruispunt van de Elisabethlaan met de Floraliënlaan in Berchem kreeg enkele jaren geleden een tijdelijke inrichting om het veiliger te maken. Nu is het definitieve ontwerp klaar.     Na de goedkeuring[…]

Techni-Mat legt stevige basis voor tweede editie

Techni-Mat legt stevige basis voor tweede editie

Bouw Evergems zwembad start in 2022

Bouw Evergems zwembad start in 2022

Glabbeek verbouwt kerk tot woongebouw

Glabbeek verbouwt kerk tot woongebouw