Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Techni-Mat maakt zich op voor tweede editie

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Techni-Mat maakt zich op voor tweede editie

Begin volgende maand kan je opnieuw naar Techni-Mat, de vakbeurs voor professionals actief in de infra en ruwbouw sector. Zowat honderd exposanten dingen op deze Kortrijkse vakbeurs naar de aandacht van technisch directeurs, aankopers, calculatoren, beslissers en andere sleutelfiguren van grote bouwbedrijven, overheden en studiebureaus.
De eerste editie van Techni-Mat vond plaats in uitdagende corona-omstandigheden en wist in 2020 toch een mooie 1.659 bezoekers naar Kortrijk Xpo te lokken. Met de aangekondigde versoepelingen ziet de situatie er momenteel goed uit voor de organisatoren.
 
Randprogramma
 
Op 9 en 10 maart kan je niet enkel Techni-Mat bezoeken, er is ook een interessant randprogramma met inspirerende sessies over o.m. gipod met focus op rol van aannemers, kwaliteit van infrastructuurwerken, klimaatrobuust ontwerpen, ...
 
EBP geeft op Techni-Mat enkele uiteenzettingen over het wetsvoorstel tot beperking van de vergoedingsmogelijkheden voor aannemers in het kader van de covid-19-crisis ingediend in de Kamer van volksvertegenwoordigers, de mogelijkheden om op te treden tegen de enorme prijsstijgingen als gevolg van wereldwijde materiaaltekorten bij overheidsopdrachten en het nieuwe advies van de Commissie voor de Overheidsopdrachten inzake de publicatieverplichtingen van de (geraamde) waarde van raamovereenkomsten.
 
Andere bijdragen aan het randprogramma komen van o.a. Bouwunie, FedBeton, Confederatie Bouw, Aquaflanders, BGO-OBAC, Digitaal Vlaanderen, de Cluster Complementaire Bedrijven, het OCW en Vives.
 
Awards
 
Op woensdagavond worden opnieuw drie Techni-Mat Awards uitgereikt. Meer informatie over Techni-Mat vind je op www.techni-mat.eu.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

NAV toont knapste realisaties op Renovatiedag

NAV toont knapste realisaties op Renovatiedag

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) organiseert op zondag 15 mei de jaarlijkse Renovatiedag in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Op dezelfde dag is er ook een Franstalige editie, georganiseerd door Advanced Fair. Wie verbouwplannen heeft,[…]

Zondag 15 mei iedereen welkom op Open Wervendag

Zondag 15 mei iedereen welkom op Open Wervendag

Elektrobedrijven teleurgesteld in federaal energieakkoord

Elektrobedrijven teleurgesteld in federaal energieakkoord

Nooit geziene onrust op de bouwmaterialenmarkt

Nooit geziene onrust op de bouwmaterialenmarkt

Meer artikels