Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Techni-Mat legt stevige basis voor tweede editie

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Techni-Mat legt stevige basis voor tweede editie

(c) The Fair Experts

Ondanks de ongewone omstandigheden is er een mooie basis gelegd voor de nieuwe vakbeurs Techni-Mat in Kortrijk. De meeste exposanten waren tevreden dat ze na zes maanden eindelijk een gelegenheid kregen om klanten en relaties live te ontmoeten. In totaal mocht Techni-Mat 1.659 bezoekers verwelkomen.
Het mooie kader, de strakke organisatie en het sterke inhoudelijke programma zorgden voor een positieve sfeer onder de aanwezigen. Alles op deze tweedaagse vakbeurs verliep ook volgens de strikte regels van het beurzenprotocol.

Uitdaging

“Een nieuwe beurs in de markt zetten is altijd een uitdaging. In deze coronatijden is het nog moeilijker, maar we waren ervan overtuigd dat Techni-Mat moest doorgaan, in het belang van de sector. Als je dan ziet dat er een goede sfeer is en er weer nieuwe contacten worden gelegd, dan ben je blij dat je hebt doorgezet en dat de markt ook gevolgd is”, zegt directeur Gregory Olszewski van The Fair Experts.

Innoverend platform

Techni-Mat is een nieuwe vakbeurs die focust op technieken en materialen voor infra en ruwbouw en is een initiatief van InfraTech (Rotterdam Ahoy) en Matexpo (The Fair Experts). “Er was in België behoefte aan een dergelijk innoverend platform. Dat er meteen meer dan 120 exposanten op de afspraak waren, toont aan dat Techni-Mat haar plaats heeft ingenomen als ontmoetingsplaats voor de hele sector. Ook het uitgebreide kennisprogramma was een grote meerwaarde”, stelt Kim Vrolijk, Exhibition Manager bij Rotterdam Ahoy.
 
Een uitgebreide enquête bij exposanten en bezoekers zal toelaten om de tweede editie nog beter af te stemmen op de wensen van de deelnemers en partners. Die tweede editie zal plaatsvinden op 9 en 10 maart 2022.
 
The Fair Experts organiseert volgend jaar nog We Are Real Estate (19-20 mei, in Brussel) en materieelvakbeurs Matexpo (8-12 september, in Kortrijk).
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Polyclose wordt verplaatst naar de zomer

Polyclose wordt verplaatst naar de zomer

Polyclose, de vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek die in januari in Flanders Expo in Gent zou georganiseerd worden, wordt verplaatst naar de zomer. Dat gebeurt op aandringen en op vraag van steeds meer exposanten[…]

Niko Demeester: overheidsinvesteringen nodig voor economische relance

Niko Demeester: overheidsinvesteringen nodig voor economische relance

De Confederatie Bouw neemt afscheid van Robert de Mûelenaere

De Confederatie Bouw neemt afscheid van Robert de Mûelenaere

Netwerken en innovaties ontdekken op InterSolution

Netwerken en innovaties ontdekken op InterSolution

Meer artikels