Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Sweco Belgium lijft M&R Engineering in

Gerelateerde onderwerpen :

,
Sweco Belgium lijft M&R Engineering in

© JURGEN DOOM

Sweco Belgium verwerft M&R Engineering, een Belgisch ingenieurs- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in gebouwentechnieken en één van de marktleiders in België is (foto Jürgen Doom).

“Wij zijn verheugd onze nieuwe collega’s van M&R Engineering te verwelkomen. Onze expertisedomeinen en bedrijfsculturen sluiten goed bij elkaar aan. Deze overname zorgt voor een hogere klantwaarde door onze lokale expertise uit te breiden en te verenigen met de voordelen van Sweco’s wereldwijde aanwezigheid”, zegt Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium.

M&R Engineering is opgericht in 1933 en heeft expertise in engineeringdiensten en milieuadvies voor gebouwenprojecten, en in facilitair- en onderhoudsmanagement. Het bedrijf telt ongeveer 50 medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen. De omzet in 2016 bedroeg 6,6 miljoen €.

“We zijn erg blij dat M&R Engineering nu deel uitmaakt van Sweco. Met vereende krachten breiden we ons aanbod uit in de particuliere en publieke sector, vooral in de Brusselse regio. We kijken ernaar uit met onze nieuwe collega’s samen te werken om de uitdagingen van onze klanten op te lossen, en de steden en gemeenschappen van de toekomst te plannen en te ontwerpen”, zegt Wim Van Nuffel, gedelegeerd bestuurder van M&R Engineering.

“De overname van M&R Engineering is een waardevolle aanvulling op het aanbod van Sweco. Hun ervaring in diensten voor gebouwen zal onze leidende positie en continue ambitie versterken om de meest toegankelijke en betrokken partner te zijn met erkende expertise in alle aspecten van de bebouwde omgeving”, zegt Tomas Carlsson, president en ceo van Sweco (Groep).

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Oude asbestfabriek in Gent wordt bedrijvenpark Hexaport

Oude asbestfabriek in Gent wordt bedrijvenpark Hexaport

In de North Sea Port in Gent verrijst binnenkort een nieuw bedrijvenpark van 27.000 m². Het gaat om een reconversie van de Ballmatsite aan  de Langerbruggestraat, waar in de jaren ’70 van de vorige eeuw asbestcement werd[…]

18/01/2020 | ProjectenOndernemingen
Limburgs familiebedrijf investeert 20 miljoen € in lokale verankering

Limburgs familiebedrijf investeert 20 miljoen € in lokale verankering

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Tweede deelatelier voor houtbewerking in Torhout

Tweede deelatelier voor houtbewerking in Torhout

Meer artikels