Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Sunshade experts

Sunshade experts

Sunshade experts werd opgericht in 1993. Dankzij de gedurfde visie van de eigenaar en het vermogen om te anticiperen op trends in de branche, zijn we in de loop der jaren een Europese leider geworden in de markt voor zonwering.

We bieden momenteel meer dan 100 producten aan, welke verdeeld worden naar 16 landen over de hele wereld met onze eigen transportvloot welke 3,5 miljoen km per jaar maakt. We hebben in totaal 25.000 m2 productieruimte, waardoor we één van de meest flexibele bedrijven in de branche zijn, die veel projecten uitvoert naar de wensen van de klant. We hebben één van de modernste machineparken voor de productie van screens en geconfectioneerde doeken. Onze enorme voorraden garanderen de continuïteit van leveringen. Onze uitgebreide afdeling van constructeurs zorgt voor de continue ontwikkeling van onze producten. Onze sterktes zijn:  vele jaren ervaring, kennis, technische mogelijkheden en het vermogen om snel te reageren op de behoeften van onze klanten.

Contactgegevens: info@sunshade-experts.com - tel: +31 631 59 09 15

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Polyclose lokte vorige week meer dan 14.000 bezoekers naar Flanders Expo in Gent. Dat zijn er bijna 1.000 meer dan bij de vorige editie in 2018. Het was ook inhoudelijk een topeditie met tal van primeurs en nieuwigheden. Dat de sector van raam-,[…]

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Argent ALU - Argenta & ROB

Argent ALU - Argenta & ROB

Meer artikels