Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Stoop Projects verhuurt zeefinstallaties, wielladers en graafmachines

Gerelateerde onderwerpen :

Stoop Projects verhuurt zeefinstallaties, wielladers en graafmachines

Misschien is niet iedereen er zich van bewust, maar veel van de producten om ons heen bestaan uit hergebruikt materiaal. Producten die afgedankt worden, komen opnieuw in het productieproces. Daarom probeert men het afval zoveel mogelijk te sorteren, te bewerken en te recycleren tot een duurzaam product.

Recycleren is een noodzaak in onze samenleving geworden. Groenafval kan mits de nodige behandelingen perfect omgezet worden tot een waardevolle bodemverbeteraar. Hiervoor beschikt Stoop Projects over een jong machinepark voor het verhakselen van het groenafval en over een zeefmachine voor het uitzeven.

Zeef-, wiellader- en graafmachineverhuur

Stoop Projects beschikt over verschillende zeefinstallaties, wielladers en graafmachines, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. De zeefmachines zijn zowel met als zonder machinist/lader te huur.
Met de mobiele zeefinstallatie wordt het te zeven materiaal ontdaan van vervuiling of ongewenste bestanddelen. De capaciteit is afhankelijk van het te verwerken materiaal en de gekozen zeeffractie.
Volgens het te zeven materiaal wordt samen de klant bekeken welke machine het beste resultaat oplevert; de trommelzeef Komptech Mustang, de schudzeef Portafill 5000 of de trommelzeef Terra Select T6.

Containerverhuur

Inzake afvalcontainers voor gemengd afval kan de klant bij Stoop Projects kiezen uit drie capaciteiten: 5, 10 en 30 m³. Deze zijn bedoeld voor hout, plastiek, papier, karton, restafval, groenafval (stronken, wortels, takken, bladeren, snoei- en tuinafval), steenpuin (zuiver steenpuin, grond met stenen), afbraakhout, chemische producten (olie, verven), cellenbeton (Ytong) en asbesthoudend materiaal.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

MSC: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Publireportage

MSC: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Zijn er zorgen om achterop te geraken in de competitieve verhuurmarkt terwijl je juist voorop wilt lopen? Dan is digitalisering een sleutel tot succes. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen leidt tot optimale prestaties, tevreden klanten en[…]

TVH neemt Rentalift over

TVH neemt Rentalift over

Bobcat heeft volledig elektrische compacte rupslader

Bobcat heeft volledig elektrische compacte rupslader

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

Meer artikels