Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Stoop Projects verhuurt zeefinstallaties, wielladers en graafmachines

Gerelateerde onderwerpen :

Stoop Projects verhuurt zeefinstallaties, wielladers en graafmachines

Misschien is niet iedereen er zich van bewust, maar veel van de producten om ons heen bestaan uit hergebruikt materiaal. Producten die afgedankt worden, komen opnieuw in het productieproces. Daarom probeert men het afval zoveel mogelijk te sorteren, te bewerken en te recycleren tot een duurzaam product.

Recycleren is een noodzaak in onze samenleving geworden. Groenafval kan mits de nodige behandelingen perfect omgezet worden tot een waardevolle bodemverbeteraar. Hiervoor beschikt Stoop Projects over een jong machinepark voor het verhakselen van het groenafval en over een zeefmachine voor het uitzeven.

Zeef-, wiellader- en graafmachineverhuur

Stoop Projects beschikt over verschillende zeefinstallaties, wielladers en graafmachines, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. De zeefmachines zijn zowel met als zonder machinist/lader te huur.
Met de mobiele zeefinstallatie wordt het te zeven materiaal ontdaan van vervuiling of ongewenste bestanddelen. De capaciteit is afhankelijk van het te verwerken materiaal en de gekozen zeeffractie.
Volgens het te zeven materiaal wordt samen de klant bekeken welke machine het beste resultaat oplevert; de trommelzeef Komptech Mustang, de schudzeef Portafill 5000 of de trommelzeef Terra Select T6.

Containerverhuur

Inzake afvalcontainers voor gemengd afval kan de klant bij Stoop Projects kiezen uit drie capaciteiten: 5, 10 en 30 m³. Deze zijn bedoeld voor hout, plastiek, papier, karton, restafval, groenafval (stronken, wortels, takken, bladeren, snoei- en tuinafval), steenpuin (zuiver steenpuin, grond met stenen), afbraakhout, chemische producten (olie, verven), cellenbeton (Ytong) en asbesthoudend materiaal.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

De Heras groep heeft de Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist SER Hegn overgenomen. Heras is al actief in Noorwegen en Zweden en krijgt door de overname een aanzienlijk marktaandeel in Scandinavië waar het klaar staat om marktleider in[…]

Smartyard wint Disruptive Innovation Award

Smartyard wint Disruptive Innovation Award

Vandenbussche test eerste mobiele stadsbatterij

Vandenbussche test eerste mobiele stadsbatterij

Fusie DK Rental en Loxam België

Fusie DK Rental en Loxam België

Meer artikels