Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Steeds meer pakketbrievenbussen aan Belgische opritten

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Steeds meer pakketbrievenbussen aan Belgische opritten

(c) eSafe

Efficiënte oplossingen voor de zorgeloze en veilige levering van online bestellingen kennen een forse groei. Velen herkennen de situatie dat ze wachten op een pakje en merken dat de postbode niet aanbelt. Of ze vinden een kaartje in de bus waarop de postbode laat weten dat ze niet thuis waren, terwijl ze net wel thuis waren. Dergelijke verhalen komen steeds vaker voor en CEO Jean-Paul Van Avermaet van Bpost & gaat hier dan ook actie voor ondernemen. Er bestaat ook een andere oplossing. eSafe, fabrikant van pakketbrievenbussen uit Waregem, kende afgelopen jaar een forse groei.
 

 

De sterke groei in de verkoop van pakketbrievenbusssen is enerzijds te wijten aan de groeiende trend van online shopping. Anderzijds wordt deze dan ook nog eens versterkt door de huidige viruspandemie waar men meer investeert in eigen woning en tuin en tegelijkertijd ook oplossingen zoekt voor contactloze leveringen.
 
Behalve de praktische kant van het veilig ontvangen van pakjes, kiest men ook voor een  eSafe-pakketbus omwille van zijn personalisatie in elke RAL-kleur. Hier kiest men veelal voor dezelfde kleur als het buitenschrijnwerk van de woning, hekwerk of garagepoort.
Waar jaren de blauwsteen brievenbus populair was, kiest men nu voor uniformiteit op de oprit gelinkt aan de gevelelementen. De tijdloze eSafes passen bovendien bij elk type woning, klassiek of modern.
 
De producent heeft tevens ook zwaar ingezet op het vermarkten van de oplossing voor de integratie van deze pakketbrievenbussen in de inkomhal van appartementen, de eSafe Wall. Hier combineert men verschillende functies in één stijlvol geheel: videofonie, deurbel, elektrische brievenbussen en eSafe-pakketvakken. Behalve de levering van pakketten laat het de gebruiker tevens toe items uit te wisselen met medebewoners of derden. De sleutel van het appartement hoef je dus niet meer onder de deurmat te leggen.
 
Ook bedrijven en handelaars zoeken naar oplossingen om pakjes te ontvangen en items uit te wisselen. De eSafe Wall kan ook hier ingezet worden. Op die manier kunnen werknemers hun online bestellingen laten leveren op de werkplek, zonder de receptie of logistieke afdeling lastig te vallen. Afhalingen door klanten, levering van leveranciers, sleutels uitwisselen, ... Met een eSafe Wall kan dit voortaan allemaal geregeld worden.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Verzeker de zonnepanelen van uw bedrijfsgebouwen

Publireportage

Verzeker de zonnepanelen van uw bedrijfsgebouwen

Sinds kort liggen er zonnepalen op het dak van uw bedrijf… maar wie moet die verzekeren? U, als huurder van het gebouw, of de eigenaar. Els Vermeulen, dienstverantwoordelijke Uitgifte-Beheer Brand, legt uit. Voor de verzekering hangt alles af[…]

Meer groen in de stad? Daar helpen wij bij Deschacht graag aan mee!

Publireportage

Meer groen in de stad? Daar helpen wij bij Deschacht graag aan mee!

U start in de bouw? Nuttige en benodigde verzekeringen (deel 2)

Publireportage

U start in de bouw? Nuttige en benodigde verzekeringen (deel 2)

Hoe leg je een duurzame tuin aan?

Publireportage

Hoe leg je een duurzame tuin aan?

Meer artikels