Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Stedelijk, stijlvol en spannend

Stedelijk, stijlvol en spannend

De buffetkast waarmee SieMatic in 1929 zijn eerste succes kende, krijgt nu een eigentijdse look en staat centraal in de nieuwe stijlgroep SieMatic Urban. Voor België wordt de keukenarchitectuur in primeur voorgesteld op Batibouw. Stedelijk design typeert deze stijlgroep waarmee het bedrijf zich richt tot liefhebbers van het levendige, onverwachte en inspirerende leven in de stad. In deze designwereld komen karaktervolle elementen bij elkaar en creëren ze een nieuw intuïtief geheel vol contrasten. Spannend maar ook rustig, innovatief en vertrouwd, gedurfd en bescheiden. Want of je nu in New York, Londen, Berlijn, Barcelona of Rome woont, in een loft, een gerenoveerd appartement of een charmant rijhuis, het leven in de stad is in beweging en verrast voortdurend.

De eigentijdse herinterpretatie van de designklassieker past perfect binnen de nieuwe stijlgroep. Los geplaatst, geeft hij je keuken meteen karakter. En in combinatie met andere elementen, vormt de SieMatic 29 een functionele en flexibele oplossing om je keukenmateriaal op te bergen of zelfs je spoeltafel en kookplaat in te verwerken. De poten van de buffetkast, in mat zwart gelakt metaal, hebben een subtiel afgeronde vorm en tekenen voor een elegante toets. De schuin aflopende en afgeronde zijpanelen ' het kenmerk van dit meubel ' kan je op maat kiezen in elk materiaal en elke beschikbare kleur. Ook de nis is personaliseerbaar in eenzelfde tint of als kleurrijk contrast.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Renovatie in Museum voor Natuurwetenschappen afgerond

Renovatie in Museum voor Natuurwetenschappen afgerond

De Regie der Gebouwen heeft zopas omvangrijke renovatiewerken afgerond in het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen in Brussel. Het gaat om een investering van ongeveer 4,5 miljoen €.     Twee verdiepingen van de[…]

18/09/2020 | Brussels GewestRenovatie
Tijdelijke en speelse heraanleg voor Leuvens Hogeschoolplein

Tijdelijke en speelse heraanleg voor Leuvens Hogeschoolplein

Circulair gevelmateriaal legt de lat een stuk hoger

Circulair gevelmateriaal legt de lat een stuk hoger

Waregem schenkt CO2-meters aan scholen

Waregem schenkt CO2-meters aan scholen