Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Stalenrijplaten.be is actief in de verhuur en verkoop van (stalen en kunststoffen) rijplaten en (houten) draglineschotten. Zowel nationaal als internationaal worden jaarlijks duizenden werven in de bouw, industrie en events voorzien van rijplaten of schotten. En dat allemaal vanuit de vestiging in Temse.

Een stalen rijplaat heeft uiteenlopende toepassingen. Zo worden ze gebruikt als werfinrichting, om de werf in alle omstandigheden toegankelijk te houden. Maar ze dienen eveneens als bescherming van de ondergrond, meer bepaald tegen verzakking of beschadiging, als tijdelijke verharding voor een werkplatform, en er zijn er nog heel wat andere toepassingen. De verschillende afmetingen en diktes laten optimalisatie naar gebruik en transport toe.

Kunststof rijplaten zijn dan weer zeer licht en kunnen bijgevolg makkelijk vervoerd en gemanipuleerd worden. Diverse uitvoeringen en afmetingen in het gamma bieden ook hier voor elke toepassing een oplossing.

Ten slotte zijn er ook de houten dragline schotten, vervaardigd uit azobe (hardhout). Deze worden gebruikt wanneer de ondergrond zeer slecht is en/of de belasting zeer zwaar. Voor tijdelijke overbruggingen kunnen ze bij oordeelkundig gebruik als brug gebruikt worden.

Transport en plaatsing

Het bedrijf beschikt over een eigen transportdienst, wat hen in staat stelt om flexibel leveringen en/of plaatsingen uit te voeren.

De kraanopleggers met stuurassen van Stalenrijplaten.be kunnen tot circa 24 ton per vracht vervoeren. Indien nodig worden zij voorzien van trekkers met 4x4-aandrijving, zo kunnen zelf moeilijk berijdbare terreinen bediend worden. Verder is er steeds een afstandsbediening aanwezig, waardoor de chauffeur vanop zijn kraan de trekker-oplegger combinatie kan verplaatsen. De stalen rijplaten of dragline schotten worden volgens het legplan van de klant geplaatst, zij hebben dus gewoon toe te kijken hoe alle werkzaamheden voor hun neus uitgevoerd worden. Ook kunststof rijplaten kunnen aangeleverd worden, daarbij staat de klant echter zelf in voor de plaatsing.

Afhalen van de goederen is natuurlijk ook mogelijk. Het vervoer wordt dan ingeladen met de vorkliften van het bedrijf.

De platte opleggers kunnen tot zowat 30 ton per vracht vervoeren. Deze dienen dan op de werflocatie gelost te worden door de klant of het bedrijf.

www.stalenrijplaten.be

Publireportage

AANBESTEDINGEN
Alle aanbestedingen

Meest aanbevolen artikels

Belgische materieelinvoerders kijken uit naar nieuw recordjaar

Belgische materieelinvoerders kijken uit naar nieuw recordjaar

“We hebben een fantastisch 2017 achter de rug en we verwachten ons ook aan een fantastisch 2018”, stelt voorzitter Dries Van Haut van Sigma, de federatie van de Belgische invoerders van materieel. “Vorig jaar, toen we na een[…]

06/02/2018 | MatexpoOosterweel
BYD-heftruck maakt kans op International Forklift of the Year-award

BYD-heftruck maakt kans op International Forklift of the Year-award

Van Haut introduceert nieuwe Sany-modellen

Van Haut introduceert nieuwe Sany-modellen

Ford brengt in 2019 elektrische Transit op de markt

Ford brengt in 2019 elektrische Transit op de markt

Meer artikels