Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Stad Waregem: projectleider wegen- en waterinfrastructuur

Gerelateerde onderwerpen :

Stad Waregem: projectleider wegen- en waterinfrastructuur

Waregem is een bruisende stad ‘in galop’. Een enthousiast team werkt er dagelijks om de leefomgeving van haar inwoners te optimaliseren.
Wil jij onze dynamische ploeg versterken? Solliciteer voor:

PROJECTLEIDER WEGEN- EN WATERINFRASTRUCTUUR

Jouw functie: Je volgt werken en projecten op die gecoördineerd worden vanuit de dienst wegen- en waterinfrastructuur. Je beheerst de dossiers van de werken die jij moet opvolgen zowel op technisch als op administratief vlak. Je bent het aanspreekpunt bij projecten in eigen beheer of voor externe aannemers.

Jouw profiel: Je hebt een bachelor diploma in een bouwgerelateerde technische richting of je hebt 2 jaar functierelevante ervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie (weddenschaal B1-B3). De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan onbeperkt meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en CV. Solliciteren kan tot en met 25 april 2021. De brochure met alle informatie over de voorwaarden en de selectieprocedure vind je op www.waregem.be/vacatures. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Stad Blankenberge: Deskundige Wegen

Stad Blankenberge: Deskundige Wegen

Blankenberge werft aan Het Lokaal Bestuur Blankenberge is op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega: Deskundige Wegen (B1-B3) Voltijds - contract onbepaalde duur Bouw mee aan ons openbaar domein van morgen! Als deskundige Wegen sta jij onder[…]

22/03/2021 |
Vacatures in de bouw nemen opnieuw fors toe

Vacatures in de bouw nemen opnieuw fors toe

OUTDOOR WOOD CONCEPTS: Sales Manager via AGO International

OUTDOOR WOOD CONCEPTS: Sales Manager via AGO International

Meer artikels