Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Stad Waregem: Projectleider gebouwen

Gerelateerde onderwerpen :

Stad Waregem: Projectleider gebouwen

Waregem is een bruisende stad ‘in galop’. Een  enthousiast team werkt er dagelijks om de leefomgeving van haar inwoners te optimaliseren. Wil jij onze dynamische ploeg versterken? Solliciteer voor:

PROJECTLEIDER GEBOUWEN - B1-B3

Jouw functie: Je coördineert werken en dossiers voor nieuwbouw, restauratie en onderhoud van de stedelijke gebouwen. Voor jouw projecten ben je de contactpersoon voor de eigen technische dienst en voor externe aannemers. Je maakt planningen, woont werfvergaderingen bij en volgt de procedures en formaliteiten op. Zo werk je mee aan de fysieke uitstraling van de stedelijke infrastructuur.

Jouw profiel: Je hebt een bachelordiploma in een bouwgerelateerde technische richting of je hebt 2 jaar relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie (weddenschaal B1-B3). De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan tot onbeperkt meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en CV. Solliciteren kan tot en met 28 januari 2019. De brochure met alle informatie over de voorwaarden en de selectieprocedure vind je op www.waregem.be/vacatures. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be.

AANBESTEDINGEN
Alle aanbestedingen

Meest aanbevolen artikels

Stad Waregem: Projectleider wegen- en waterinfrastructuur

Stad Waregem: Projectleider wegen- en waterinfrastructuur

Waregem is een bruisende stad ‘in galop’. Een  enthousiast team werkt er dagelijks om de leefomgeving van haar inwoners te optimaliseren. Wil jij onze dynamische ploeg versterken? Solliciteer voor: PROJECTLEIDER WEGEN- EN[…]

18/12/2018 |
The House of Development NV: Bouwkostendeskundige/Calculator/Inkoper

The House of Development NV: Bouwkostendeskundige/Calculator/Inkoper

BASF: bouwkundig ingenieurs

BASF: bouwkundig ingenieurs

BTV: inspecteur hijs-en hefwerktuigen

BTV: inspecteur hijs-en hefwerktuigen

Meer artikels