Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Stad Waregem: ploegbaas gebouwen

Gerelateerde onderwerpen :

Stad Waregem: ploegbaas gebouwen

Waregem is een bruisende stad ‘in galop’. Een enthousiast team werkt er dagelijks om de leefomgeving van haar inwoners te optimaliseren.
Wil jij onze dynamische ploeg versterken? Solliciteer voor:

Ploegbaas gebouwen

Jouw functie: Je stuurt de medewerkers aan die instaan voor het onderhoud aan de stedelijke gebouweninfrastructuur. Je bereidt de opdrachten voor en zorgt een goede werkplanning en bent het eerste aanspreekpunt op de werkvloer.

Jouw profiel: Je hebt minstens 4 jaar werkervaring in een technische omgeving en beschikt over de nodige vaardigheden om de ploegen aan te sturen. Je hebt een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse functie met een contract van onbepaalde duur in de salarisschaal D4-D5. De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan je tot 10 jaar laten meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en uitgebreid CV via mail. Uitgebreide info over de functie, de voorwaarden en de selectieprocedure vind je op www.waregem.be/vacatures. Inschrijvingen sluiten af op 30 september 2020.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Stad Waregem: projectleider wegen- en waterinfrastructuur

Stad Waregem: projectleider wegen- en waterinfrastructuur

Waregem is een bruisende stad ‘in galop’. Een enthousiast team werkt er dagelijks om de leefomgeving van haar inwoners te optimaliseren. Wil jij onze dynamische ploeg versterken? Solliciteer voor: PROJECTLEIDER WEGEN- EN[…]

10/09/2020 |
Meer artikels